Tricicle. HITS

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles
Hits
1/2
Hits
Tricicle Hits
2/2
Foto: TricicleHits

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Tot repassant els esquetxos dels espectacles de Tricicle al llarg de 40 anys (i en són 99, segons ens diuen) n'he trobat alguns de magnífics que no hi són, a 'Hits', el seu comiat des escenaris. És una cosa que li pot passar a qualsevol seguidor d’aquests magnífics pallassos silents que, com li passa a tothom, s'han fet grans i que, amb bon seny i abans de caure en una certa decadència física, han decidit dir adéu.

Tot i que la selecció ha estat feta (això ens diuen) pels fans a través de la pagina web o potser justament per això aquest 'Hits' sembla menys harmonitzat que el que ens tenien acostumats. Vull dir que en els altres espectacles hi havia sempre un leitmotiv, un tema que mal que bé donava coherència al conjunt. Vaja, el que en diuen dramatúrgia.

Això no treu que el recull no resulti entretingut i divertit amb moments gloriosos com les escenes del dentista i la de las butaques de 'SIT' o la dels executius a l’aeroport d’'Èxit'. Amb la mateixa entrega, qualitat i capacitat d’empatia que els coneixem però amb una mica menys d’energia, 'Hits' es totalment recomanable. Ara o mai.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers