Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
@Felipe Mena

Un viatge per l’amistat en clau femenina

Has sentit a parlar mai de 'Les noies de Mossbank Road'? Et donem tres raons de pes perquè no et perdis aquesta obra a La Villarroel

Time Out en col·laboració amb Focus
Publicitat

Escrita per la dramaturga britànica Amelia Bullmore, aquesta obra intensament vital arriba ara a La Villarroel després d’haver triomfat al West End londinenc amb el títol original de ‘Di and Viv and Rose’, que la directora barcelonina Sílvia Munt ha convertit en ‘Les noies de Mossbank Road’. Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura donen vida a tres noies, amigues de l’ànima, que de manera dolçament commovedora i amb un gran sentit de l’humor ens posen davant el mirall de la vida i les seves vicissituds. S’estrena el 5 de desembre i estarà en cartell fins el 14 de gener. Ah, i no fa vacances per Nadal... així que és una oportunitat ideal per reunir les amigues i passar una vetllada d'allò més divertit!

1. Una obra femenina que s'ho val

La crítica londinenca va dir de l’obra que era com una fruita dolça, però de pinyol ben dur. No és per menys: l’autora toca un tema essencial com és el pas del temps, o sigui, de la vida, a través de tres dones que van forjar la seva amistat mentre compartien pis d’estudiants ara fa quasi trenta anys. El refugi en què van convertir el pis de Mossbank Road només existeix en el record i l’espectador el descobreix a través dels flashbacks que fan les actrius a aquells meravellosos anys en què una encara no sap que la vida va en sèrio. I ara elles són les mateixes, però res no és igual! Tempus fugit...

2. Unes actrius de primera divisió

La directora Sílvia Munt compta amb un elenc de luxe per repetir els èxits en la seva adaptació al català d’aquesta comèdia deliciosa. Tres actrius curtides en papers de dones valentes i emocionalment robustes, amb més de 20 anys sobre els escenaris: Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura viatgen fins a la seva primera joventut ficades en la pell de tres altres donasses.

3. Una directora sempre sorprenent

Des que va debutar com a actriu a finals dels 70, Sílvia Munt no ha deixat d’explorar altres vies d’expressió en el món del cine i el teatre. De fet, ja fa uns anys que només puja els escenaris per dirigir: ho ha fet amb obres de grans dramaturgs, com Santiago Rusiñol o Yasmina Reza. Ara, ens regala una obra d’una altra actriu, Amelia Bullmore, que ha triat la dramatúrgia per donar sortida al seu talent. El talent, sí, una de les moltes coses que té en comú amb Munt.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat