Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El pare de la núvia
Foto: El pare de la núvia

Una cita còmica amb Joan Pera al Teatre Condal

Encara no heu vist ‘El pare de la núvia’? Tranquils, perquè queden molts dies per riure i gaudir d’aquesta comèdia del Teatre Condal que protagonitza el gran Joan Pera

Time Out en col·laboració amb Focus
Publicitat

Aquesta ocurrent comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt està feta a mida per a Joan Pera i de segur que us farà esclatar de riure! Després de la bona rebuda que ha tingut l’obra al Teatre Condal, on seguirà fins a principis d’abril, la producció de Focus iniciarà la seva gira per diversos escenaris de tota Catalunya i les Balears. Descobriu quina us queda més a mà per quan feu una escapada fora de la ciutat. I si ja hi heu anat, aprofiteu per repetir i tornar a riure i desconnectar amb l'hilarant representació!

Us advertim: la divertidíssima creació d'aquest meravellós duo que formen els autors us provocarà cruiximents a la panxa de tanta rialla, no us decebrà per res. De segur que la comèdia es guanyarà els somriures de tota la família, us ho expliquem!

Quin embolic!
Foto: El pare de la núvia

Quin embolic!

En Francesc Ramon (Joan Pera) és un empresari amb èxit que acaba de rebre la notícia que la Meritxell (Anna Carreño), la seva única filla, es casa. Amb molta il·lusió, ja que sent una gran estima cap al seu futur gendre, en Bernat (Oriol Casals), comença amb els preparatius del casament... i no se n’està de res! L’obra pren un gir inesperat quan en Francesc descobreix el pitjor dels seus malsons: la mare d’en Bernat va ser una antiga amant seva i, fent comtes, s’adona que ell podria arribar a ser el pare del seu futur gendre. I si resulta que els nuvis també són germans?

Les primeres premisses
Foto: El pare de la núvia

Les primeres premisses

Voleu saber una curiositat? Els dos autors van iniciar el projecte creatiu de l’obra sota dues premisses molt clares: el títol havia de ser El pare de la núvia, construint el fil narratiu en funció d’aquest, i el protagonista havia de ser l’experimentat actor Joan Pera. Dins d’aquests primers paràmetres, van fer volar la seva imaginació jugant amb els escenaris i personatges tant com van voler. I quin resultat!

Publicitat
Tot encaixa
Foto: El pare de la núvia

Tot encaixa

Els autors formen un tàndem únic, treballen amb gran sintonia i deixen reflectir en l’obra tots els seus anys d’experiència en la cultura: des de sobre els escenaris fins a darrere el teló o davant de la càmera. A més, una obra tan còmica i que necessita grans dosis d’un humor simpàtic i alegre li escau com un guant a Joan Pera, un clàssic de la comèdia al nostre territori. Us avisem: se us posaran els abdominals ben quadrats de tant riure!Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat