Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una habitació buida

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Una habitació buida
© Laia Serra Pou i Alex NavarroUna habitació buida
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

La rosa fa olor. Potser és un efecte teatral. Però la rosa fa olor. La rosa que l’Hèctor ha destrossat i que guardava la memòria de l’encontre d’Iona amb la seva mare, que la va abandonar quan era petita perquè tingués una vida millor. El fill de l’inventor d’aquesta habitació buida on es poden convocar els fantasmes del record la vol seduir mentre intenta composar una cançó amb John Lennon reviscut. Em segueixen? Una bona troca pobrament filada per Marc Artigau amb els alumnes de l'escola Eòlia per a un taller que ha fet el salt al circuit comercial alternatiu. Un taller poc comú, val a dir-ho, perquè ha comptat amb col·laboradors professionals de renom.

Així Clara Peya ha posat música a les lletres d’Artigau en una proposta on a més de la gens fàcil partitura brilla l’entrega i el bon fer dels vuit joves intèrprets que demostren les eines adquirides al llarg de l’aprenentatge. Hi ha també una acurada i mil·limètrica direcció de Joan Maria Segura i Bernardas ('Rugiddore', 'La casa sota la sorra') que extreu el millor dels intèrprets. Hi ha, sobretot, l’olor de la rosa.

Text i lletres: Marc Artigau i Queralt. Música: Clara Peya. Direcció escènica i coreografia: Joan Maria Segura i Bernadas. Direcció Musical: Miquel Tejada. Intèrprets: Marc Arias, Ariadna Colomer, Ferran Enfedaque, Núria Llausí, Eric Oloz, Marc P. Balasch, Carla Pueyo, Cristina Vallribera.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
14-20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà