Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una lluita constant

 • Teatre
 • 3 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. Una lluita constant
  © Kiku PiñolUna lluita constant
 2. Una lluita constant
  © Kiku PiñolUna lluita constant
 3. Una lluita constant
  © Kiku PiñolUna lluita constant
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

La companyia La Ruta 40 i Carlota Subirós s’aventuren en una proposta de teatre polític i documental sota el paraigües de les paraules de qui va ser líder dels Black Panters Angela Davis i de les de Raimon a 'Jo vinc d’un silenci' consagrades en el títol de l’espectacle. Una aula de teoria política sense professor en la qual s’exposen sense una lògica temporal bocins històrics i vitals, testimonis de la lluita social i en última instancia de la revolució. Una mirada sortida d’un extensa i detallada feina de documentació que parteix del Maig del 68 francès com a paradigma de la contestació sociopolítica i viatja per les vagues de les drassanes dels anys 80 fins a la insurrecció pacifica del 15M i l'actual lluita feminista, sense rastre, però, de l'actual mobilització de la societat catalana.

El millor d’una funció compromesa però dispersa és que farà reflexionar els espectadors i es d’agrair que mostri les contradiccions de la lluita de classes, fins i tot amb humor. A la fi es tracta d’una reivindicació del compromís polític i de la lluita tot i que aquesta només serveixi per mantenir la flama de que alguna cosa es pot canviar.

Creació: Alberto Díaz, Albert Prat, Alba Pujol i Maria Ribera. Dramatúrgia i direcció: Carlota Subirós. Amb: Alberto Díaz, Albert Prat, Alba Pujol i Maria Ribera.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà