Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una vida al teatre

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autor: David Mamet. Traducció: Anna Soler Horta. Direcció: Moisès Maicas. Amb: Enric Majó i Dafnis Balduz.
 
David Mamet va escriure 'Una vida al teatre' el 1977 i li va dedicar a Gregory Mosher, productor i després director vinculat primer a l’escena teatral dels anys 70 a Chicago i després al cèlebre Lincoln Center de Nova York.
 
L’obra és una successió d’impromptus, des dels dotze segons a poc més de dos minuts, que recorren la relació entre un actor  veterà (Robert) i un de jove (John) de la mateixa companyia. I reflecteix a la fi els conflictes de l’actor, els problemes físics i de memòria als quals s’enfronta el primer, així com la seva insubstancial personalitat lligada només al teatre, i el canvi d’actitud del jove, de l’admiració a la desconsideració.
 
És una obra amb molts foscos i que demana una vivacitat, una agilitat rítmica, que en la lectura del director Moisès Maicas s’afebleix per l’abundància d’entrades i sortides de mobiliari –redueixi-les, si us plau– i la timidesa per jugar a fons amb l’evident comicitat de la peça. No obstant, Enric Majó crea un personatge tendre i entranyable,  tan sincer com solitari a qui acompanya un Dafnis Balduz igualment impecable.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
10-18 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà