Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Very very slightly' al Mercat de les Flors

  • Teatre, Experimental
  1. 'Very very slightly' - Eulàlia Bergadà
    Foto: Elena Rotger'Very very slightly' - Eulàlia Bergadà
  2. 'Very very slightly' - Eulàlia Bergadà
    Foto: Elena Rotger'Very very slightly' - Eulàlia Bergadà
  3. 'Very very slightly' - Eulàlia Bergadà
    Foto: Elena Rotger'Very very slightly' - Eulàlia Bergadà
Publicitat

Time Out diu

De l'11 al 13 de desembre, Eulàlia Bergadà explora la transformació del cos envers les seves pròpies imperfeccions en aquest espectacle de dansa

Alguna vegada us heu parat a observar detalladament un diamant? Són perfectes. Però quan se’ls exposa a la llum podem veure algunes de les seves impureses... molt, molt subtilment. Aquests diamants s’anomenen Very very slightly, una nomenclatura que Eulàlia Bergadà ha triat com a títol de l’obra que ens proposa al Mercat de les Flors.
La directora i coreògrafa, a partir d’aquesta imatge dels diamants aparentment purs i perfectes que es transformen amb la llum, fa de la dansa la protagonista de la seva obra.
I és que, com els diamants, la dansa sovint és valorada com la màxima representació de la perfecció estètica a la qual el cos pot arribar, però, a la vegada, xoca amb la limitació física per aconseguir-la. Una limitació que impulsa el moviment a través del qual serà possible comunicar el contingut emocional i expressiu que representa cada forma.
A través de tres capítols precedits d’un preludi, Bergadà transmet sobre l’escenari el seu propi assaig poètic-filosòfic, que fa valer el potencial creatiu que suposa el xoc de cada individu amb les seves escletxes emocionals i físiques. Una reflexió que ens recorda que allò que ens limita també és una font de riquesa creativa. Una obra que, com els mateixos diamants, desprèn elegància en cada moviment. No us la perdeu i aconseguiu ja les vostres entrades!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà