Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Viu l’estrena de ‘TOTEM’ del Cirque du Soleil com un VIP!

Sortegem 3 entrades dobles per anar a la première, el 23 de març, amb el privilegi de compartir catering free i beguda amb artistes i altres cares conegudes...

Time Out en col·laboració amb Cirque du Soleil
Publicitat

'TOTEM', l'últim espectacle del Cirque du Soleil, és un viatge fascinant per l’evolució de la humanitat que ha estat aclamat per la crítica des que es va estrenar a Montreal el 2010. Visualment enlluernador, ‘TOTEM’ presenta una cinquantena d’acròbates, actors, músics i cantants que porten la inimitable màgia del circ a cada número. Després d’una gira pel Canadà, Austràlia, els Estats Units i Europa, arriba ara a Barcelona. ‘TOTEM’ es podrà veure des del 23 de març i fins al 20 de maig al Districte Cultural de l’Hospitalet i, amb una mica de sort, pots anar gratis a l’estrena, un dia especial amb animació i catering 'free'. Omple el següent formulari i participa en el sorteig: tenim tres entrades dobles en joc!

Què és ‘TOTEM’

1. Què és ‘TOTEM’

Escrit i dirigit pel canadenc Robert Lepage, ‘TOTEM’ transcorre en una illa amb forma de tortuga gegant on presenciem l’evolució de la humanitat. L’espectacle és un viatge als orígens de la vida orgànica i alterna diverses escenes de la història de l’evolució sense perdre de vista les preguntes existencials que han acompanyat sempre l’ésser humà. ‘TOTEM’ és el potencial que totes les espècies del planeta portem a dins del nostre cos, allò que ens empeny a anar més enllà, més alt i més ràpid, en un camí que comença a peu de terra i acaba al cel, fent realitat el desig irrefrenable de volar, representat per l’au del tro.

Una escenografia impressionant

2. Una escenografia impressionant

Una gran estructura oval en forma d’esquelet de tortuga presideix l’escenari: l’animal totèmic que suporta el pes del món i que s’eleva fins al sostre de la carpa o s’obre com una petxina. A peu de terra, un pantà que s’inclina lleugerament cap endavant i que, gràcies a fascinants projeccions rodades a Islània, Hawai i Guatemala, es converteix en una marisma, un oceà, una llacuna, una illa volcànica o un cel estrellat: és el món natural. El pont Escorpió, construït d’acer i amb un pes de 4.500 kg i que funciona gràcies a quatre motors hidràulics, s’aixeca, baixa, s’estén, s’encongeix o s’enrotlla com si fos la cua d’un escorpió.

Publicitat
Els personatges

3. Els personatges

Els sis protagonistes de ‘TOTEM’ representen tots els personatges arquetípics en la història de l’evolució humana. El Rastrejador, un ferm defensor del medi ambient, guia el Científic en les seves exploracions. El Ballarí amerindi és qui ens condueix a través de la història de l’evolució amb les seves voltes impossibles sobre l’escenari. L’Home de Vidre ve de l’espai per donar vida a la terra, mentre que Valentino, el turista arrogant, representa l’individualisme que posa en perill el nostre planeta. I, com no, el pallasso Misha, sempre optimista per més difícil que sigui la situació.

‘TOTEM’ en xifres

4. ‘TOTEM’ en xifres

Des que es va estrenar ara fa 8 anys, ‘TOTEM’ s’ha representat 2.300 vegades en 38 ciutats de tot el món i l’han vist més de 5 milions d’espectadors. Els seus 46 acròbates, actors, músics i cantants procedeixen de 16 països diferents i l’equip tècnic suma una setantena de persones. El 2013, ‘TOTEM’ va guanyar un dels guardons dels New York City Drama Desk Awards a l’Experiència Teatral Única i Excel·lent.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat