Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Viu una bacanal clandestina

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

David Verdaguer i Oscar Machancoses
David Verdaguer i Oscar Machancoses

Viu una bacanal clandestina

Descobreix un local clandestí que es transforma en escenari, on fan impro teatral, cabaret, concerts en petit format i fins i tot tallers i activitats pedagògiques!

Per Màrqueting Time Out
Advertising

Les ruptures de parella, tot i que són dramàtiques, poden desembocar en coses bones i, per què no, boges! Si no que ho preguntin a l’actor David Verdaguer i al músic Oscar Machancoses. Quan es van conèixer, en un espectacle de la companyia ElNacionalNoEnsVol, a tots dos els van deixar les parelles respectives. I per rescabalar-se van decidir muntar Dos machos verdes fritos, on canten boleros i s’expliquen, entre mascles, les misèries. Amb aquell espectacle va néixer també la productora independent La Bacanal, que ells mateixos dirigeixen, que funciona com a companyia i que també és discogràfica, amb una desena de títols produïts. I com que necessitaven un lloc per mostrar els seus treballs i deixar via lliure a les seves idees, fa un any van agafar un local que obren com a club privat per als socis i on porten a terme esdeveniments d’allò més esbojarrats.
És un antre amb una barra on ells mateixos fan de cambrers i tiren com uns autèntics professionals la cervesa Moritz, que també dona suport a la cultura més underground. L’adreça és un secret compartit només pels iniciats. Per fer-se’n soci, cal contactar a través del seu web i esperar un ardu procés selectiu d’acceptació, que val la pena passar! A més, el divendres 19 i el dissabte 20 pujaran a l’escenari de nou amb els Dos machos verdes fritos. ■

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising