Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Viviu la creació artística de carrer

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Claudio Rojas claudiorojasvargas@gmail.com

Viviu la creació artística de carrer

El programa Suport a la Creació de FiraTàrrega us permetrà acostar-vos a les arts de carrer i gaudir de treballs extraordinaris

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Observar el treball d’artistes de carrer que donen forma a nous espectacles i processos de creació és una de les millors coses que ens poden passar als amants de les arts escèniques. Després d’haver realitzat residències creatives a la ciutat de Tàrrega durant els darrers mesos, deu companyies estatals i internacionals presentaran els seus projectes a través d’assajos oberts i gratuïts, que tindran lloc a Tàrrega des del 19 de juliol fins al 9 d’agost.

Es tracta del programa Suport a la Creació 2018 de FiraTàrrega, que –amb la col·laboració de Moritz– se celebra amb l’objectiu de mostrar projectes escènics que s’han anat gestant per donar resposta a preguntes com ‘Què els interessa als creadors?’ o ‘Per què s’aventuren en una disciplina com les arts de carrer?’. El punt de partida del programa de Suport a la Creació és l’espai públic contemporani i alguns dels temes són la inclusió, la memòria, la identitat i el territori. Si voleu ser testimonis d'un tastet de la programació de FiraTàrrega, no us perdeu els assajos oberts. El 19 de juliol i el 6 d’agost podeu veure Ohtli, de D’Jade, un espectacle itinerant amb una poètica visual i sonora orientada cap al realisme màgic. El 28 de juliol, Hui Bassa presenten l'assaig obert de Tha Tzpar (l'espera), una experiència amb música en directe, circ i moviment. L’endemà és el torn d'Antonio Zúñiga i Melina Pereya i el seu Projecte d'escriptura dramatúrgica. El 30 de juliol, Les Impuxibles presenten Painball, el primer espectacle de carrer de la companyia de les germanes Peya. Un altre dels plats forts del programa és Proyecto X, de Silere, un espectacle itinerant que manipula la trama urbana i posa la ciutat en un estat d’emergència. Descobriu tots els espectacles que us hi esperen i entreu en el fascinant món de les arts de carrer per la porta gran. 

Diversos espais. Assajos oberts fins al 9 d’agost. Gratis. firatarrega.cat

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising