Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right White Rabbit Red Rabbit al Barts

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

White Rabbit Red Rabbit def def

White Rabbit Red Rabbit al Barts

Us presentem una obra única, en què els protagonistes no hauran vist el text fins a pujar a l'escenari. Sense assajos i sense sorpresa fingida: una funció única que no es podrà tornar a repetir.

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising
Al teatre, tots estem acostumats a emocionar-nos i a tenir sorpreses. Normalment, això sí, les sorpreses les tenim els espectadors. 'White Rabbit Red Rabbit' és la primera obra de teatre en què els protagonistes (els actors i comunicadors) no sabran el text fins que pugin a l'escenari. Ni el text, ni la temàtica, ni tan sols sabran què hauran de fer quan surtin d'entre bambalines.
 
La cosa funciona així: Àngel Llàcer, Jordi Basté, Clara Segura, Nora Navas, Bruno Oro, Berto Romero, Silvia Abril i Àngels Barceló pujaran a l'escenari del Barts amb un sobre a la mà. No saben què conté, però quan l'obrin, hauran d'improvitzar i llegir el text, per primer cop, mentres l'interpreten. Un sol cop,verges en aquest món del 'White Rabbit Red Rabbit'. La seva sorpresa davant del text serà genuïna, perquè serà veritable. No caldrà fingir, perquè serà el primer cop que sàpiguen de què va aquesta obra de teatre.
 
Aquest és un espectacle que pot considerar-se únic al 100% doncs, cada un dels protagonistes només la podrà fer un sol cop: després ja l'hauran llegit i no el podran repetir, ni tan sols parlar-ne. 8 ocasions per veure aquests mestres de l'escenari i la comunicació enfrontant-se a la sorpresa. Serà únic.
 
Aquesta xou que ara arriba a Barcelona s'ha representat a més de 15 països de tot el món amb intèrprets com Whoopi GoldbergNathan LaneAlan Cumming o Ken Loach. Un èxit que segur que es repeteix a Barcelona!
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising