Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Who is me. Pasolini

  • Teatre
  • Heartbreak Hotel
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Who is me. Pasolini (Poeta de las cenizas)
Who is me. Pasolini Who is me. Pasolini (Poeta de las cenizas)
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Àlex Rigola torna a posar sobre l'escenari aquest text de Pier Paolo Pasolini que es va poder veure al Grec 2017 [aquesta crítica és d'aleshores]

'Who is me' és el títol d’un manuscrit mecanografiat quan Pasolini tenia 44 anys que es va trobar després del seu assassinat (1975), es va publicar com a 'Poema de les cendres' i  constitueix una mena d’autobiografia incompleta però força divulgativa de la seva manera de pensar i, sobretot, de pensar-se. El text arrenca amb el naixement i altres apunts familiars, i camina per les reflexions artístiques i només uns llampecs de la seva vena poètica. Un text en brut episòdic i epidíctic, d’una gran sinceritat però no exempt de contradiccions.

Àlex Rigola n’ha fet un espectacle de cambra dintre d’una caixa de fusta de les que es fan servir per traslladar grans obres d’art, segurament per remarcar la importància d’un artista polèmic, controvertit i multidisciplinari. Espectacle auster, directe, que flueix gràcies a la feina de Gonzalo Cunill, un actor d’una sinceritat i una vena comunicativa absoluta. Cunill, vestit amb l’equipament de la selecció italiana de futbol, parla per boca de Pasolini però des de si mateix, des d'un afinat distanciament.

No et perdis la llista de les obres recomanades que hi ha a la cartellera ara mateix i recorda que el 16 de març és un dia molt important per als teatres catalans: no deixarem Cap Butaca Buida! 

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Heartbreak Hotel
Carrer Bacardí 35
Barcelona
08028
Preu
19-26 €

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà