Wohnwagen

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autor: Rémi Pradère. Traducció: Max Grosse Majench i Àlex Reig. Direcció: Max Grosse Majench i Anna Serrano. Dramatúrgia: Anna Serrano, Max Grosse i Gerard Vidal Barrena. Intèrprets: Kira Anzizu, Guillem Barbosa, Max Grosse Majench, Elena Martín, Laura Weissmahr, Oriol Puig.
 
L’Anton i l’Emma s’estimen, però són diferents i decideixen comprar una caravana ('wohnwagen', en alemany) per ajuntar les ganes d’ell per construir una família i les d’ella, de conèixer món. Per sobre seu, àngels, fades i dimonis lluiten per fer reeixir o fracassar la relació. Aquest podria ser l’argument de l’obra de Rémi Pràdere que un equip joveníssim i amb grans idees fa a La Seca. Però faríem curts, ja que des del primer moment veus que estàs a punt d’assistir a una funció especial: fum, làser, una disposició escènica que et fa estar enmig de l’espectacle...
 
La llàstima és que la intenció és molt millor que el resultat final: molta energia per explicar una història sense gaire lloc per on agafar-la i amb unes interpretacions que justegen, amb alguna comptada excepció. Que la peça sigui contemporània, que parli dels desitjos de dos joves de manera desacomplexada en cinc idiomes, no és excusa per oblidar-se de la veritat i de la versemblança. Tanmateix,  només per les ganes de fer teatre d’una altra manera, ja val la pena.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers