Xarnegos

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Autor i director: Marc González de la Varga. Amb: Roser Batalla, Camilo García, Alicia Puertas, Albert Eguiazábal i Alzira Gómez.
 
'Xarnegos' és una mirada sobre la identitat, la llengua i la immigració que connecta amb l’anomenat teatre social i que amb el suport d’una grandíssima Roser Batalla ofereix un fresc humà tan divertit com emotiu. Aixecada sobre l’esquema d’una teràpia de psicodrama barreja intèrprets professionals amb altres aficionats i gràcies a una endreçada direcció d’actors, Marc González de la Varga aconsegueix una veritat i autenticitat difícil de trobar a produccions més formals i exquisides. Barreja, doncs, ofici amb espontaneïtat per parlar del sentiments. I arriba. Transmet amb claredat el vertigen del que ha d’immigrar a la recerca d’una vida millor i la sinceritat de l’agraïment a la terra d’acollida. Sentiments extrapolables ben segur al drama de totes les migracions. Aquí no és qüestió d’excel·lència, sinó de veritat.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

També t'agradarà