Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sat! Sant Andreu Teatre

  • Teatre
  • Sant Andreu de Palomar
Sat! Sant Andreu Teatre
Sat! Sant Andreu Teatre
Publicitat

Time Out diu

 El Sant Andreu Teatre, més conegut com a SAT!, és un teatre situat al carrer Neopàtria del barri de Sant Andreu. Es va obrir el 1990 i va ocupar unes antigues cotxeres del passeig de Fabra i Puig. Més tard, el 2003, es va tornar a obrir ja a la seva ubicació actual.

Té capacitat per a 383 persones i programa obres de teatre, música, dansa i destaca pels espectacles per a públic infantil.

Detalls

Adreça
Neopàtria, 54
Sant Andreu
Barcelona
08030
Transport
Fabra i Puig (M: L1)
Preu
Depèn funció

Què hi ha ara mateix

Fica't al SAT! 2022

Divendres 21 de gener comença la 19a edició del Fica't al SAT!, l'aparador d'arts escèniques amateurs del districte de Sant Andreu. Fins al 13 de maig de 2022 l'escenari del Teatre de Sant Andreu acollirà deu espectacles de teatre, música i dansa, cinc dels quals són noves estrenes, una mostra del dinamisme creatiu del barri. La companyia de dansa Esbart Maragall inaugura aquesta edició el 21 de gener amb 'NUeS', una reflexió sobre l'essència de la dansa tradicional i el seu potencial per ajudar a construir el futur. Divendres 4 de febrer s'hi representarà 'L'home de palla', per recuperar l'obra del poeta i dramaturg Ignasi Iglésies i Pujadas en el 150è aniversari del seu naixement. Els divendres 11 i 18 de febrer es podrà veure 'From hell', de la companyia Lana in Red, i 'Pensant Lorca', de Gats, un espectacle que repassa l'univers creatiu del poeta andalús.  Pel mes de març, podrem gaudir d'un viatge pel món del cabaret amb 'Cabaret Umbral', i la companyia Teatre Tr@mpa estrena la comèdia dramàtica 'Embarbussades', una reflexió sobre la complexitat de l'ésser humà.  L'1 d'abril s'estrena 'Acompasat', un espectacle que recupera clàssics dels 80 per interpretar-los a cappella. Divendres següent, la companyia Teatre Naia estrenarà la seva comèdia 'No és tan fàcil'. I el 29 d'abril l'escola de dansa El Magatzem presenta 'Somnis només', la seva última proposta. Per acabar, 'Classe mitjana' posarà el punt final al Fica't al SAT! amb un espectacle d'òpera rock del grup Rosa-Luxemb

Publicitat
També t'agradarà