Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 raons per anar a veure el nou musical de Geronimo Stilton

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Geronimo Stilton
David Ruano

5 raons per anar a veure el nou musical de Geronimo Stilton

Aquest Nadal no us perdeu aquest espectacle del ratolí més famós del món. A més, teniu descomptes únics! Aprofiteu-ho per anar-hi amb tota la família.

Per Time Out en col·laboració amb Focs
Advertising
Geronimo Stilton
David Ruano

1. Perquè Stilton és un referent literari

En Geronimo Stilton és un paio enfeinat, un xic despistat, tranquil, que es fica en els embolics més extravagants sense saber com ni per què. És fidel als seus amics i a la família. Amb la seva col·lecció de llibres i les seves aventures ha conquistat a tota una generació de nens i nenes, i els ha introduït en el món de la lectura. Hi ha una excusa millor per agafar un llibre?

Geronimo Stilton
David Ruano

2. Perquè és una història plena de fantasia

'Gran retorn a Fantasia' comença quan la reina Flordiana li demana a Geronimo Stilton que vagi a buscar els tresors de Fantasia, ell no pot fer altra cosa que obeir-la, encara que els espectadors sapiguem que és una bruixa malvada, Neridiana, qui, realment, li fa els encàrrecs amb l’únic objectiu que treure’l del mig...Una història plena d'aventures perquè gaudiu aquest Nadal.

Advertising
Geronimo Stilton
David Ruano

3. Per uns músics excepcionals

El duet format per Lluís Danés i Xavi Lloses són els responsables d'aquesta adaptació musical. El nivell dels cantants és molt alt –amb cantants ben coneguts, com Beth Rodergas com a Neridiana– i saben portar a bon port una història accelerada i emocionant. El treball musical de Lloses és excel·lent i aconsegueix que, hores més tard, els nens encara vagin cantant les cançons. 

Geronimo Stilton
David Ruano

4.  Perquè és un format pensat per a nens

Aquest és un musical participatiu i interactiu que sorprendrà el públic amb una innovadora  posada en escena pensada especialment pels nens. El muntatge trenca amb el format més  convencional del musical i el converteix en una obra d’alta qualitat amb una posada en escena espectacular, imponent i molt acurada.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising