Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Escenari Mediterràniament
Estrella Damm

Tornen els concerts de la Mercè d’Estrella Damm: prepareu-vos!

Com cada any, la festa major musical de Barcelona tindrà el seu plat fort la Platja del Bogatell amb actuacions boníssimes i gratuïtes a l’Escenari Mediterràniament. Us expliquem tot el que hi trobareu!

Time Out en col·laboració amb Estrella Damm
Publicitat

Si esteu esperant la festa major de la ciutat amb ganes de música (gratuïta!), no us perdeu un escenari programat des de fa un munt d'edicions per Estrella Damm. Aquest any, l’Escenari Mediterràniament torna a la Platja del Bogatell durant cinc hores i amb quatre actuacions. Serà el divendres 22 de setembre, des de les nou de la nit fins passades les dues de la matinada.

La programació musical d’Estrella Damm sempre s’ha guiat per la qualitat, per un estil que podríem identificar com indie-pop –tot i que també hi ha excursions vers el hip hop, els sons electrònics i el rock–, i sempre prestant molta atenció a l’escena local i a la música cantada en català. I aquesta Mercè de 2023 no serà pas una excepció. Voleu saber què cantarem i ballarem aquesta nit que promet ser tota una festa?

Hi actuaran quatre artistes en aquest ordre: BOYE, Ginestà, ZOO i Vicco. Us expliquem a quina hora els trobeu i qui són, per si no els teniu controlats.

La música començarà a les 21 hores amb BOYE, el projecte d’un home-orquestra, el David Menéndez, que integra en el seu estil elements de hip hop, pop, rock i producció electrònica molt punyent, un batut d’energia ideal per arrancar la nit amb força.

A continuació, a partir de les 22.30, tocarà Ginestà, un dels grups amb lletres en català més interessants dels últims anys. Es tracta del projecte del germans Serrasolsas, que fan cançons de melodies engrescadores i una delicadesa instrumental que s’apropa al folk-pop més hipnòtic.

A partir de la mitjanit, el ritme s’incrementarà, ja que el tercer grup serà ZOO, a les 00 h, una banda valenciana que fa una música on es mesclen moltes influencies: ritmes electrònics trencats i accelerats, rapejats fulgurants, guitarres esmolades i un toc jamaicà que només pot aconseguir que s’escampin les bones vibracions.

Finalment, a les 2 de la matinada, serà el torn d’una de les artistes més escoltades de l’any, la barcelonina Vicco, que va ser la guanyadora moral del passat Benidorm Fest amb el seu hit “Nochentera” –pur so pop de la dècada dels 80, ideal per saltar i cantar amb plena força–, però que no és l’únic tema divertit del seu repertori. Està clar que, qui vulgui diversió a la vora del mar durant aquestes festes de la Mercè, aquí la trobarà en quantitats molt generoses. Apunteu-vos-hi!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat