Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
L'Hospitalet de Llobregat
Ajuntament de L'Hospitalet

Tot el que cal saber per guanyar el concurs fotogràfic de L’Hospitalet a Instagram

Fins el 5 de setembre, podeu participar a ‘Mi rincón favorito’, una proposta que anima a descobrir la ciutat amb mirada artística. Hi ha quatre categories i premis de fins a 200 euros

Time Out en col·laboració amb Ajuntament de L'Hospitalet
Publicitat

Si teniu un telèfon mòbil amb una bona càmera i un compte d’Instagram, hi ha moltes possibilitats de que us agradi molt la fotografia i estigueu tot el dia pensant en enquadraments i filtres. És a dir, segur que heu desenvolupat una mirada fotogràfica que us fa observar el vostre voltant amb una mirada diferent, el que ens fa pensar que teniu un artista al vostre interior. Si és així, el concurs fotogràfic ‘Mi rincón favorito’ està fet per a vosaltres. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat –que, a la vegada, forma part d’una xarxa nacional a tota Espanya– que convoca a tothom major d’edat que ho vulgui a prendre imatges de la ciutat i presentar-les a un concurs de fotografia amateur.

Si us interessa saber més, ara us expliquem com us podeu inscriure, què cal fer per guanyar, quines són les bases i la naturalesa del premi. Pareu atenció.

Quatre modalitats diferents
Shutterstock

1. Quatre modalitats diferents

La idea és molt fàcil: us inscriviu en el concurs –en aquest enllaç ho podreu fer, i a més trobareu les bases–, i un cop ho tingueu ja podeu fer les fotografies, desplegant la vostra creativitat, per pujar-les desprès a Instagram –etiquetant el perfil @lhturisme i amb els hashtags #mirinconfavorito i #mirinconfavoritoLH, això que no se us oblidi–. Hi ha quatre categories temàtiques: paisatge (natural i urbà), gastronomia, imatge nocturna i lluita contra el COVID. Això afegeix molta flexibilitat, perquè us permetrà fer de reporter, d’observadors dels racons ocults de la ciutat o d’influencer foodie. L'objectiu és que les imatges mostrin detalls poc coneguts de L’Hospitalet. Si trieu la categoria gastronòmica, cal etiquetar el restaurant.

Concurs en dues fases
Shutterstock

2. Concurs en dues fases

Ara us parlem de la convocatòria de L’Hospitalet, però el concurs 'Mi rincón favorito' s’ha presentat a moltes altres localitats del país. Un cop es falli la primera fase local –la data límit per presentar imatges és el 5 de setembre, i es coneixeran els guanyadors el dia 27–, les millors passaran a la següent fase, d’abast nacional, amb premis diferents. Quins són els premis? Cada categoria opta a dues recompenses: un primer premi de 200 euros i un segon premi de 100 euros. En la fase nacional, la quantitat puja: 300 euros a la millor fotografia en cada categoria i 500 euros per la millor fotografia absoluta. Això se sabrà el dia 20 d’octubre.

Tingueu cura de tots els detalls
Shutterstock

3. Tingueu cura de tots els detalls

El concurs és de fotografia, però hi ha detalls que són importants. Primer de tot, heu de ser majors d’edat. En segon lloc, cal etiquetar bé les fotos. També és important tenir en compte que cada foto ha d’anar acompanyada d’una descripció, o un text, que forma part del projecte i que també serà valorada (detall important: podeu fer servir emojis també!). Són aspectes que ajudaran a comprendre millor la naturalesa de la foto, la seva vinculació amb L’Hospitalet o com promouen el comerç local. Podeu presentar tantes imatges com vulgueu, i podeu aplicar retocs, filtres i tot el que necessiteu per a que sigui perfecta. Sort!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat