Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carles Sans
Grup Balañá

3 cites imperdibles per aquesta tardor: Bruno Oro, Carles Sans i Hamlet!

Si esteu fent plans d’oci per les properes setmanes i us ve de gust un bon espectacle d’humor o una obra clàssica, el Grup Balañá té una oferta immillorable en tres teatres diferents

Time Out en col·laboració amb Grup Balañá
Publicitat

No és cap secret que la vida teatral a Barcelona és molt activa, i que la riquesa dels escenaris de la ciutat permet sostenir una activitat que bull tot l’any en tots els àmbits possibles: comèdia, musical, òpera, humor, dansa... En aquest sentit, el Grup Balañá és una peça clau del teixit escènic de la ciutat, ja que no només gestiona una de les branques més conegudes d’exhibició de cinema, sinó que també manté la gestió i la programació de diversos teatres, com ara el Teatre Borràs, el Teatre Tívoli o el Teatre Coliseum, amb una programació per públics versàtils i exigents.

A més, aquesta oferta d’espais s’està incrementant, ja que algunes sales de cinema s’estan reconvertint o adaptant per oferir obres de teatre, com és el cas de La 9 del Bosque, la nova sala dels cinemes Bosque, i que s'ha adaptat per ser un espai centrat en la comèdia, prenet-li el relleu al Club Capitol. També s'obre una nova sala de teatre al cinema Aribau, on Grup Balañá i La Perla 29 estan donant forma a un nou pop-up teatral on es podran veure obres obres noves, en un format excepcional i únic, durant un temps limitat de 9 setmanes.

Tots aquests espais tenen obres en funcionament o estrenes a la vista, i un del millor plans d’oci per aquesta tardor és buscar acompanyants, triar el millor espectacle per a vosaltres i anar a passar una bona estona. Hi ha espectacles per a tots els gustos, la cartellera es renova continuament, i ara per ara us volem recomanar tres espectacles, dos d’humor i un de teatre clàssic –en revisió moderna– en sales del Grup Balañá: Carles Sans, Bruno Oro i Hamlet. Seguiu llegint!

Un fart de riure amb Bruno Oro
Grup Balañá

1. Un fart de riure amb Bruno Oro

Bruno s’ha consolidat amb el pas dels anys com un dels còmics catalans que més agraden al públic. Ja sigui a la televisió, amb les seves caracteritzacions i imitacions de polítics o de famosos, o en els seus shows en solitari, la manera d’entendre l’actualitat i la realitat de Bruno Oro connecta molt bé amb la seva audiència, i això és el que li permet anar renovant la seva proposta i mantenir el nivell alt. El seu nou espectacle, '¿Si o no?', és una comèdia on Bruno Oro sosté la funció en solitari –no és un monòleg, que quedi clar–, i està basada en les seves experiències durant el seu primer viatge a Nova York. El contrast entre la realitat barcelonina i la capital oficiosa del món li permeten tractar temes com l’avenç tecnològic, el domini de la comunicació online i el xoc entre maneres de veure el món. És, a més, un espectacle participatiu on el públic haurà de respondre les seves preguntes amb un sí o un no. I compte amb l’espai escollit: la nova sala 9 del Bosque, que tindrà el gust d'estrenar el proper 24 de novembre i convertir-la en el nou bressol de la comèdia a Barcelona.

Carles Sans: més enllà de Tricicle
Grup Balañá

2. Carles Sans: més enllà de Tricicle

El grup còmic Tricicle ja va dir adéu als escenaris, i ja serà difícil que Carles Sans, Joan Gràcia i Paco Mir es tornin a reunir per fer comèdia junts a un teatre. Això, que tanta pena va causar al fans del trio, es pot compensar amb el fet de que tots tres continuen en actiu, i en el cas particular de Carles Sans, perllongant l’estil de fer comèdia de Tricicle. Ara bé, ja no es tracta de mímica, sinó d’una obra individual –com en el cas de Bruno Oro, no és un monòleg– que porta per nom ‘Per fi sol’, un títol que ho diu tot. Es  tracta d’una mena d’autobiografia professional on Sans transforma anècdotes i vivències pròpies en un material molt ben pautat, que li permet mantenir un ritme frenètic, i que està farcit d’acudits, situacions hilarants i curiositats sobre Tricicle. És a dir, un substitutiu ideal per qui encara necessiti una dosi més gran d’aquest tipus d’humor tan particular.

‘Hamlet’ en versió moderníssima
Grup Balañá

3. ‘Hamlet’ en versió moderníssima

‘Hamlet’ és una de les obres principals de William Shakespeare, un clàssic indiscutible que, com tots els clàssics, ens parla del nostre present i de la nostra condició humana des del passat. Això vol dir que les idees de l’obra –el dubte, la gelosia, l’irracional, la follia– es mantenen vigents i es poden ajustar al present. Aquesta proposta innovadora de Grup Balañá i La Perla 29 amb direcció d’Oriol Broggi trasllada el text de ‘Hamlet’ a una producció renovadora on l’aspecte principal serà una pantalla gegant, que permetrà el diàleg entre teatre i cinema, amb el suport de set actors excepcionals en un marc inusual –el cinema Aribau– transformat en sala gran amb graderies. Un ‘Hamlet’ nou, impactant, visual i etern.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat