Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa Batlló
Casa BatllóCasa Batlló

3 motius per regalar el nou pack Gold de la Casa Batlló

No sabeu com sorprendre als amics i familiars durant les festes? Aquí va una proposta original: una experiència immersiva fascinant a l’emblemàtic edifici de Gaudí i la possibilitat de guanyar un sopar de gala a la casa Batlló

Time Out en col·laboració amb Casa Batlló
Publicitat

Quan arriben aquestes dates, n’hi ha qui ho té molt clar –sobretot si els nens ja han escrit la carta als Reis o al tió–, però també hi ha gent que troba cada cop més difícil encertar amb els regals de Nadal i sorprendre a la seva gent propera. Com no volem que hagueu d’optar novament per una corbata, uns mitjons o una capsa de bombons, aquí va una proposta diferent, original i enriquidora. La Casa Batlló, l’emblemàtic edifici modernista del Passeig de Gràcia, ofereix a partir d’ara l’oportunitat d’adquirir una visita Gold, que comporta molts avantatges i que es diferencia notablement del que podríeu obtenir si us feu amb una entrada convencional.

Bàsicament, el pack Gold permet visitar la Casa Batlló quan vulguis, a un preu molt reduït per a dues persones –i amb l’accés gratis per els nens fins a 12 anys– i amb la possibilitat d’accedir a tots els racons i experiències de l’edifici de Gaudí com la nova habitació privada dels Batlló. A més, només pel fet d’adquirir-lo, entrareu en un sorteig per a cinc sopars de gala amb un menú espectacular dissenyat pel Càtering Martín Berasategui. És una opció fantàstica per descobrir –o redescobrir– un indret meravellós de Barcelona, experimentar amb tecnologies immersives i passar unes bones hores en família. Si us interessa, aquí us expliquem amb més detall en què consisteix.

Una visita especial a un monument únic
Casa Battló

1. Una visita especial a un monument únic

Tothom a Barcelona ha passat per davant de la Casa Batlló, però hi ha molta gent que mai hi ha entrat. Moltes vegades tenim la sensació de que és una atracció turística, però aquesta percepció és errònia: la Casa Batlló és significativa per a tots els barcelonins, és un monument imprescindible del nostre patrimoni, i visitar-la per dins és un goig. Per això, el pack Gold permet accedir-hi sense reserva prèvia i amb FastPass a un preu molt avantatjós (2 entrades per 39 euros), copa de cava inclosa i amb accés gratis per a nens fins els 12 anys. Aquesta opció és per a residents espanyols, i es pot adquirir de dues maneres: al web de la Casa Batlló, o al mateix edifici a partir del 26 de novembre.

Una experiència immersiva de realitat augmentada
Casa Battló

2. Una experiència immersiva de realitat augmentada

A més de la visita a la Casa Batlló, que és un prodigi d’arquitectura imaginativa, i on cada cambra, cada escala i cada balcó és un espectacle per als sentits, l’entrada també permet participar de dues noves instal·lacions que s’han preparat a dins de l’edifici, i que li donen un toc més museístic i futurista al vostre recorregut. Hi ha dues experiències immersives, amb elements de vídeo-art, que ocupen 2.000 metres quadrats i responen al nom de Gaudí Dôme i Gaudí Cube. Gaudí Dôme es un viatge a l'origen de la inspiració del geni: una sala circular coberta de pantalles on, mitjançant projeccions de mapping sobre escultures i una proposta sonora envolvent, sabrem més sobre l'influència de la natura a l’obra de Gaudí. En paral·lel, Gaudí Cube és una instal·lació de l'artista Refik Anadol en forma de cub amb pantalles LED que t’envolta i que intenta simular un viatge a l’interior de la ment de Gaudí, a partir de figures, formes i sons que recreen la seva obra i els seus documents. Refik Anadol és pioner en la creació d'obres multimèdia a partir d'Intel·ligència Artificial i l'espai, únic al món, permet viure una experiència de Realitat Virtual sense la necessitat d'ulleres.

La possibilitat de guanyar un sopar amb estrella Michelin
Casa Batlló

3. La possibilitat de guanyar un sopar amb estrella Michelin

Amb l’adquisició del pack Gold, entrareu directament en el sorteig de cinc sopars gourmet, per a dues persones cadascú, en una sala privada de la Casa Batlló en data a escollir, i que permetran tastar els plats del Càtering del xef Martín Berasategui, el més premiat del món en nombre d’estrelles Michelin. Només amb la possibilitat de poder guanyar aquest premi tan suculent, segurament us entraran ganes de regalar-vos el pack: si la sort us acompanya, no tindreu només un geni –Gaudí–, sinó dos pel mateix preu.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat