Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Escapada cultural a Madrid

5 idees per una escapada cultural d'estiu a la capital espanyola

Publicitat
Los veranos de la Villa

Los veranos de la Villa

La acapital del regne no té platja (snif), i ja fa anys que intenta alegrar l’estiu amb aquest festival de música que no ens farà descobrir el món, però hi passa gent de pes com Diana Krall, Buika, Wynton Marsalis, Dulce Pontes, i algun clàssic de la música espanyola. No hi anirà ningú a posta, però fa el fet.

veranosdelavilla.esmadrid.com

Dalí (Reina Sofia)

Dalí (Reina Sofia)

Aquesta exposició del Reina Sofia ja és una altra cosa. Provinent del Centre Pompidou de París i amb el subtítol de Todas las sugestiones poéticas y todas las posibilidades plásticas, la mostra dedicada al geni empordanès el reivindica com a pensador, escriptor i creador d’un món que fa 50 anys semblava inversemblant i al qual ens hi apropem a gran velocitat. Hi ha 200 obres de Dalí perquè ens adonem de la seva importància en l’art del segle XX i com va fer servir la seva pròpia persona com a objecte central de la investigació artística.

www.museoreinasofia.es

Publicitat

El Rey León

El Teatro Lope de Vega no tanca per vacances per culpa d’un dels musicals de més èxit a la ciutat espanyola dels musicals: 'El Rey León'. Amb música d’Elton John i lletres de Tim Rice, és el mateix espectacle que va triomfar a Broadway a finals dels anys 90 –encara el fan–, nascut arran de la pel·lícula de Disney. En la versió madrilenya, hi poden veure i escoltar alguns dels actors de musical catalans que sort en tenen de Madrid a l’hora de buscar feina: Sergi Albert ('Boscos endins', 'Spamalot', 'Poe'), Albert Gràcia ('El duo de la Africana') i David Ávila.

www.elreyleon.es
Pissarro (Fundació Thyssen)

Pissarro (Fundació Thyssen)

El Museo Thyssen-Bornemisza té en cartell l’altra gran exposició de l’estiu madrileny,ladedicadaal’impressionista Camille Pissarro, la primera monogràfica que es pot veure a l’Estat. Redactor del manifest fundacional i únic que va participar a totes les mostres del grup de Monet. Les 70 obres que es poden veure al centre del Paseo del Prado busquen posar Pissarro com a precursor de l’art modern. Vindrà a la tardor al CaixaForum de Barcelona i així podreu vantar-vos d’haver-la vist abans a Madrid.

www.museothyssen.org

Publicitat
Il Postino (Teatro Real)

Il Postino (Teatro Real)

El Teatro Real estrena a Espanya l’adaptació operística de la popular novel·la del xilè Antonio Skármeta Ardiente paciencia. A més, ens permetrà descobrir el compositor mexicà Daniel Catán, que ha escrit la música d’una coproducció entre l’òpera de Los Angeles, Madrid, Viena i París. No passa gaire sovint que un colisseu espanyol estreni una òpera amb uns noms tan llaminers.

www.teatro-real.com
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat