Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja sabem com canviarà la T-16 a partir del gener

Si tens menys de 16 anys i encara viatges amb la T-16 antiga, afanya't a aconseguir el nou format del títol en T-mobilitat, perquè serà l'únic vàlid per viatjar a partir del 16 de gener

Time Out en col·laboració amb ATM
Publicitat

Si a casa hi ha infants amb menys de 16 anys, és probable que ja tinguin i viatgin amb la nova T-16 en format T-mobilitat. Tot això és gràcies a la gestió de l'ATM, que s'ha encarregat de què les targetes T-16 s'anessin renovant gradualment, enviant el nou format T-mobilitat al domicili de les famílies durant el darrer any i mig. I és que a partir del 16 de gener ja no es podrà fer servir la T-16 antiga per viatjar en transport públic. Els nens, nenes i adolescents hauran d'utilitzar la T-mobilitat tant si com no.

Encara no la teniu? Potser formeu part de l'1% que encara utilitza la versió antiga de la T-16 i és necessari que la renoveu al més aviat possible. El nou model en T-mobilitat és més durador i resistent i no requerirà la renovació periòdica de la targeta; ara només caldrà renovar-la si es perd o es fa malbé.

Durant els darrers mesos, l'ATM, a través del Centre T-mobilitat, ha tractat de contactar en diferents ocasions a través de correu electrònic i SMS amb aquest col·lectiu que encara no havia rebut la seva T-16 en T-mobilitat per algun motiu. Per això, l'ATM fa una crida a aquelles famílies que encara no han recollit el nou format perquè contactin amb els canals d'atenció i informació de T-mobilitat abans que caduquin.
Podeu fer-ho a través de Twitter, Telegram, al formulari de contacte del web, presencialment amb cita prèvia al Centre d'atenció i informació de la T-mobilitat, o trucant gratuïtament al 900 928 900. Afanyeu-vos!

Trobareu tota la informació sobre la T-16 al web de la T-mobilitat i al portal web específic de TMB.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat