Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Us convidem a passar un cap de setmana volcànic a la Garrotxa

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

1/4
2/4
3/4
4/4

Us convidem a passar un cap de setmana volcànic a la Garrotxa

Time Out i Sant Aniol us conviden a descobrir l'esperit volcànic d'aquesta aigua única amb un cap de setmana per a dues persones a la Garrotxa.

Advertising
Sant Aniol i Time Out us conviden a un cap de setmana a la Garrotxa. El premi és un cap de setmana per a dues persones a El Llober, una masia rural ubicada a  les valls de Cogolls i d'Hostoles, dins el Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa. Dues nits increïbles en aquesta finca de set hectàrees de bosc, ideal per passejar i gaudir de la natura. Aquesta masia de pedra del segle XIII va ser totalment restaurada entre 2005 i 2009.

Des d'El Llober podreu fer excursions per visitar salts d'aigua, boscos i terres volcàniques. També podreu visitar els riscos del Far (1150 m.), de la Salut (1020 m.), la serra dels Medes (887.3 m.) on es troba el volcà Puig Rodó i banyat pel riu Brugent.

Descobriu aquesta zona volcànica, on neix l'aigua Sant Aniol, l'única d'origen volcànic de Catalunya. Aquesta aigua neix de l'interior d'una terra creada per la lava fa milers d'anys i troba en el seu origen la seva singularitat, materialitzada no només en la seva composició i propietats úniques que es materialitzen en el seu Esperit Volcànic.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising