ZT The Golden Hotel Barcelona
ZT The Golden Hotel Barcelona

Viu el moment especial del menú del migdia a la terrassa d’un hotel

Ara que venen dies d’horaris més flexibles gràcies als festius de Nadal, organitzeu amb més tranquil·litat els vostres migdies: venen jornades ideals per fer un bon menú

Time Out en col·laboració amb MésQHotels
Publicitat

El dinar del migdia és un moment importantíssim en la nostra jornada, i el que passa moltes vegades és que no ho podem satisfer com cal, ja sigui per què l’hem d’enllestir amb pressa i sense marge per reposar-lo, o el comencem tard perquè la feina ens obliga a ajornar-lo una bona estona. Tothom sap que la diferència en el nostre ànim és notable si fem un bona pausa al migdia per desconnectar i recuperar forces, i per això li hem de donat a aquest ritual la màxima importància. Per això, us proposem que aquest desembre, aprofitant que amb l’arribada del Nadal moltes jornades es tornen estressants, feu del dinar un moment especial. Els hotels de Barcelona tindran durant les properes setmanes moltes opcions atractives per seure a taula (preferiblement en una terrassa!), demanar un menú de qualitat i gaudir del moment. Si és així, us recomanem sis opcions –entre les moltes més que podreu trobar a MésQHotels, la guia d’oci dels hotels de Barcelona–, i que de ben segur no us decebran.

1. Hotel Villa Emilia by Katja & Antoine

El Villa Emilia Bistrot és un dels restaurants més còmodes que podreu trobar, un espai elegant, acollidor, amb un punt informal –podreu seure en un sofà, si voleu–, i això garanteix passar una molt bona estona. I encara més si demaneu el menú, una proposta gastronòmica a partir del concepte de cuina de mercat, amb productes frescos de temporada, una premissa sostenible i l’originalitat en la presentació (allò que se’n coneix com cuina honesta).

2. Almanac Barcelona

El restaurant Virens està gestionat pel xef Rodrigo de la Calle, guardonat amb una estrella Michelin, i això ja dona una idea de la creativitat gastronòmica que podreu trobar a l’Almanac Barcelona. La cuina del Virens parteix de l’idea de que ha de ser ecològica, sostenible, i sempre al servei d’una proposta culinària avantguardista. El plat estrella dels menús de migdia és l’arròs en diferents versions, acompanyat de verdures, carns i altres delícies. El preu per persona és de 29 euros, absolutament raonable tenint en compte que estareu endinsant-vos en els secrets d’un geni creatiu.

3. Pulitzer Barcelona

El restaurant del Pulitzer Barcelona, The Greenhouse, és un dels espais més acollidors del centre de Barcelona, ja que gràcies a la seva estructura d’hivernacle permet tenir l’experiència de menjar a l’exterior fins i tot quan el clima no és el més favorable. Aquesta comoditat i cerca del plaer es trasllada, evidentment, també a la seva cuina: el menú del dia del Pulitzer Barcelona és una proposta de proximitat, que té com a base les verdures de temporada, les carns de proximitat i el peix del dia, comprat directament a la llotja. Bo, saludable, sostenible, espectacular: un moment de pausa que us deixarà encantats.

4. Renaissance Barcelona Hotel

El menú diari del restaurant Rumbo Bar & Eatery canvia cada setmana, i això fa d’aquest hotel un punt de visita periòdica per gourmets que busquen l’equilibri entre qualitat, informalitat, diversió i bon sabor. Els plats del menú sempre tenen una base mediterrània: és cuina de proximitat, amb elaboracions a partir de matèria primera de gran qualitat, que donen forma a tres primers i tres segons a escollir, una beguda i un cafè inclosos, i amb opció vegetariana.

5. NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

La proposta que articula el menú del migdia del restaurant Tablafina és la del ‘wine bar’ de tota la vida: és a dir, un espai informal, basat en propostes gastronòmiques arrelades en la tradició –vi, carn, llegums, verdures– però amb un punt de revisió creativa a càrrec dels seus xefs assessors, Abel Valverde i David Robledo. La proposta diària cerca la connexió entre la terra i la taula: productes de temporada, frescos, propers, en versions originals dels conceptes de sempre.

6. ZT The Golden Hotel Barcelona

El nom del restaurant de l’hotel és The Seven Heaven, i no ha estat triat per casualitat. L’idea és que, entre que entreu i sortiu, us trobeu en un paradís gastronòmic pensat per cuidar la vostra salut i satisfer el vostre paladar. La proposta culinària es resumeix en el concepte Fresh Healthy Break, de manera que es pugui menjar amb varietat, de manera sana i a un preu assequible: el preu del menú diari és de 12,90 euros per persona. El menú s’ofereix només de dilluns a divendres, en dies laborables, a partir de les 13.00 hores. Una de les millors relacions qualitat-preu de Barcelona.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat