Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vols convertir-te en un Fest Master?

Si la teva passió és la música, Ron Brugal busca a 60 persones que s’atreveixin a viure al màxim els festivals, trobin el millor de cada un, ho expliquin i comparteixin aquesta experiència única. I, a més, cobrant! Si vols ser-ne tu, segueix llegint!

Time Out en col·laboració amb Brugal
Publicitat

Ja hem entrat de ple a la primavera, estem molt a prop de l’estiu i, això, té una traducció inequívoca al calendari cultural que se’ns ve a sobre: comença la temporada de festivals, l’època de llargs caps de setmana embriagats per la música i envoltats de gent meravellosa. A tots ens agrada la música i compartir aquestes experiències en xarxes socials, tot i que no sempre ens podem permetre anar a un festival... i molt menys a més d’un!

Si a tu també t’apassiona la música, et perden els festivals i t’agrada, a més, compartir l’experiència, Brugal, la coneguda marca de rom, t'està buscant. La idea és que la teva passió es converteixi en el teu treball, perquè Ron Brugal busca a 60 Fest Màsters per recórrer tota la geografia musical espanyola i acudir als principals festivals, per viure'ls plenament i narrar l'experiència a través de les xarxes socials. En aquest acord tot són avantatges: les 60 persones elegides rebran 1500 euros per la seva tasca com a Fest Màsters i els seus testimonis festivalers, a més de tenir completament cobertes les despeses d'allotjament, transport i entrades VIP per als festivals. T'interessa? Vols ser un Fest Màster per Brugal? Si és així, és el moment de presentar la teva sol·licitud. T'espera un estiu irrepetible!

En què consisteix ser Fest Màster

1. En què consisteix ser Fest Màster

Ser Fest Màster per Brugal implica acudir a diversos festivals entre juliol i agost. Amb accés lliure i amb la possibilitat de tenir 'meet & greet' amb artistes, accés a la zona VIP i poder escoltar de forma privilegiada als teus grups favorits. A canvi, la teva missió principal serà buscar i trobar el millor i més top de cada festival. L'única cosa que has de fer és viure cada experiència intensament, arribar fins a les primeres files dels concerts, trobar la gent més 'cool', captar els instants de més emoció, cantar fins quedar-te afònic i ballar fins que et faci mal tot, crear 'boomerangs' dels millors passos de ball i pujar tot el que valgui la pena als teus perfils de xarxes socials per a compartir-los amb tothom. Fàcil, no?

Quin tipus de persona ha de ser un Fest Màster?

2. Quin tipus de persona ha de ser un Fest Màster?

Primer de tot, t'ha d'apassionar la música i t'ha d'agradar anar a festivals. Molt més, per exemple, que anar a la platja o planificar les teves vacances en un país exòtic. I, sobretot, has de tenir moltes ganes de passar-t'ho bé. També cal tenir àmplia experiència en #PicOfTheDay, i saber el que mola i el que no mola a les xarxes socials. És indispensable conèixer els filtres de totes les apps, tenir el advanced en total look i, requisit imprescindible, ser un crac a Instagram Stories. Ah! I, per descomptat, saber conservar al canell totes les polseres dels festivals als que vagis. Com més antigues, millor!

Publicitat
Què has de fer i a canvi de què?

3. Què has de fer i a canvi de què?

Ser Fest Màster implica cobrar 1500 euros per la teva feina, una cosa que és tot un luxe: la majoria de la gent que va a festivals ho fa pagant –l'entrada, l'allotjament, el transport– i tu ho tindries tot pagat i a més cobraries. Molt millor que qualsevol treball convencional! A canvi has d'estar disponible en les dates triades i tenir un telèfon mòbil que faci bones fotos i vídeos, perquè la major part de la teva activitat consistirà en pujar Stories a Instagram, així com penjar contingut en altres xarxes socials. Només has de explicar-ho, però has de saber trobar el més top de cada festival. Un Fest Màster ha de tenir bon olfacte festivaler.

Què passa després de registrar-me?

4. Què passa després de registrar-me?

Si vols optar a una plaça de Fest Master, només has d'omplir el formulari en Festivaleando amb Brugal i aportar tota la informació que et sol·licitaran: edat, sexe, adreça de correu electrònic, número de mòbil i els teus noms d'usuari a Instagram i Twitter, a més de donar informació personal perquè l'equip de Brugal pugui saber més coses sobre la teva passió festivalera: a què festivals vas, com et vesteixes, amb qui vas. Com més t'acostes al perfil ideal de Fest Màster, més opcions tindràs de ser convocat a una entrevista personalitzada i de ser, finalment, un dels 60 elegits. No t'ho pensis i llança't a viure una experiència única com Fest Màster. Mai vas pensar que el millor estiu de la teva vida el passaries trebllant. Festivalejant amb Brugal! 

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat