Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Roger Batalla
© Rodrigo VázquezRoger Batalla

18 seductors de l'escena catalana que cal conèixer

L'escena catalana està plena d'homes que ens sedueixen

Escrit per
Time Out Spain editors
Publicitat

Un avís: Això no és un rànquing. Un altre avís: En aquesta llista no hi trobareu els típics guapos, els 'Brad Pitt' de la cartellera teatral. Aquí hi trobareu un grapat d'actors, ballarins i performers que ens sedueixen amb el seu talent, la seva veu o el seu físic. Homes que cal conèixer. Perquè ja és hora que comencem a trencar amb els cànons de bellesa establerts. Perquè la bellesa, com bé diu el tòpic, està en els ulls de qui mira. 

Marcel Borràs

1. Marcel Borràs

Marcel Borràs no hi podia faltar. Ens encara perquè representa una altra manera de fer i entendre el teatre, perquè té un talent al·lucinant i perquè, tot i la seva joventut, fa anys que és un dels imprescindibles del teatre català. 

Ramon Pujol

2. Ramon Pujol

Ramon Pujol ens va enamorar a tots amb Smiley, la popular comèdia romàntica de Guillem Clua. I el seu paper a la recent 'Els nens desagraïts' del gironí Llàtzer Garcia va confirmar-nos que és un dels actors del moment. Tenim ganes de veure'l a 'Sol solet' al Teatre Nacional. 

Publicitat
Francesc Cuéllar

3. Francesc Cuéllar

Vam descobrir Francesc Cuéllar a la fantàstica 'Los bancos regalan sandwicheras y chorizos' i ens va entusiasmar. Només té vint-i-pocs però arribarà lluny! 

Joan Carreras
© ros ribas

4. Joan Carreras

Tots hi estem d'acord. Joan Carreras és un dels grans actors del teatre català. Drama, comèdia o tragèdia? Cap gènere se li resisteix i, per sort, ho podem comprovar gairebé cada temporada. 

Publicitat
Javi Beltrán

5. Javi Beltrán

En Javi és un d'aquells actors que cal reivindicar. Ens va sorprendre a Snorkel, de La Virgueria, ens va enamorar a L'Hostalera i ara estem desitjant veure'l a Sol Solet.

Quim Bigas

6. Quim Bigas

Pocs perfomers tenen tant magnetisme com Quim Bigas. Algú capaç de fer ballar, saltar i somriure centenars i milers de persones. Algú capaç de contagiar felicitat. I no només per Molar: en Quim té un somriure que enamora! 

Publicitat
Aimar Pérez Galí

7. Aimar Pérez Galí

Aimar Pérez Galí és un dels grans ballarins i coreògrafs de l'escena actual. Un nom (que hauria de ser) imprescindible de la cartellera barcelonina. 

Roger Batalla
© Rodrigo Vázquez

8. Roger Batalla

Roger Batalla (a qui potser també coneixeu perquè va guanyar El gran dictat) és un altre dels actors a reivindicar. Vam al·lucinar amb ell a 'La conferencia de Wannsee' i hi hem tornat a 'Llibres per cremar', que encara es pot veure al Maldà. 

Publicitat
Jordi Oriol

9. Jordi Oriol

Creador, actor i dramaturg. Jordi Oriol és un dels imprescindibles de l'escena contemporània des de la fantàstica La caiguda d'Amlet. 

Blaï Mateu

10. Blaï Mateu

Ras i curt: Gràcies a Blaï Mateu a molts de nosaltres ens encanta, apassiona, el circ. Gràcies a Blaï Mateu sabem circ i dansa encaixen d'allò més. Visca Baró d'Evel! 

Publicitat
 Quim Àvila

11.  Quim Àvila

No oblideu aquest nom. Actualment forma part de la jove Kompanyia del Lliure i el podem veure a 'El temps que estiguem junts' de Pablo Messiez. 

Oriol Pla

12. Oriol Pla

Oriol Pla és un altre dels noms que no podem oblidar, un actor jove però absolutament versàtil. Ens va enamorar a tots amb la seva interpretació a 'Ragazzo' de Lali Álvarez. 

Publicitat
Bernat Quintana

13. Bernat Quintana

En Bernat Quintana el coneixem des de petits: era el Max d'El Cor de la Ciutat. Gairebé l'hem vist créixer i convertir-se en l'actoràs que és actualment. 

Quim Giron

14. Quim Giron

Nosaltres n'estem convençuts: Ha fet més pel circ català en Quim Giron que els deu mil plans per apropar els joves al teatre. És l'artífex d'Animal Religion, una de les millors companyies de circ contemporani. 

Publicitat
Miquel Fiol

15. Miquel Fiol

Miquel Fiol és un dels ballarins del moment i membre de la companyia Los Moñekos. L'hem pogut veure, per exemple, a Sweet Tyranny de Pere Faura o a la fantàstica Yi-Ha!

Albert Quesada
© maría correa

16. Albert Quesada

Albert Quesada ens va fascinar a UndostresUndos i des de llavors li seguim la pista. És, sense cap mena de dubte, un dels ballarins i coreògrafs que no podem oblidar. 

Publicitat
Andrew Tarbet

17. Andrew Tarbet

Andrew Tarbet no hi podia faltar. Andrew Tarbet és un dels actors més estimats de l'escena catalana. Conegut, sobretot, per les seves aparicions a diverses sèries de TV3 tot i que a nosaltres ens agrada, sobretot, la seva faceta teatral. 

Xavi Auquer

18. Xavi Auquer

A vegades estàs mirant un espectacle i no pots apartar la mirada d'un dels intèrprets. Això és el que passa amb el ballarí Xavi Auquer a qui, actualment, podem veure a Umma Umma Dance, La Veronal/ Marcos Morau i Cobosmika. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat