0 M'encanta
Guarda-ho

9 exposicions de Girona per refrescar-te aquest estiu

És estiu, tens calor, no t’agrada suar a la platja i ja has passat hores de xiringuito en xiringuito... Canvia de paisatge i sent la frescor dels museus a l'estiu amb aquestes nou exposicions!

Far west

És estiu, tens calor, no t’agrada suar a la platja i ja has passat hores de xiringuito en xiringuito... Et donem idees perquè facis un recorregut cultural sentint la fresqueta de l’aire condicionat: del Far West a l’Empordà, passant pel Pla de l’Estany i els boscos de bambú indonesis. Canvia de paisatge i sent la frescor dels museus a l’estiu amb aquestes nou exposicions!

Sota l’aigua. 100 anys de la primera pel·lícula submarina

Recordeu les imatges de la pel·lícula 20.000 llegües de viatge submarí en què es veia la lluita entre un monstre marí i un pescador de perles? Aquelles van ser les primeres imatges submarines incloses en un film comercial (estrenat el 1916), realitzades per John Ernest Williamson. Aquí s’iniciava un camí a futures produccions de la gran indústria cinematogràfica documental i de ficció. Ara el Museu del Cinema ho commemora amb una exposició sobre aquest rodatge i el cinema submarí dels darrers cent anys. Hi trobareu objectes i aparells per a la filmació submarina, com una rèplica de la primera caixa estanca de L. Boutan per a càmera de fotografiar (1893) de la col·lecció Andrés Clarós. També hi podreu veure fotografies originals i cartells de pel·lícules, entre d’altres. Feu-hi una immersió!

Llegir-ne més
Museu del Cinema Fins al Diumenge 29 gener 2017

Comentaris

0 comments