Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Museu Dalí

  • Art
  • Alt Empordà
Museu Dalí
© Byelikova Oksana Museu Dalí
Publicitat

Time Out diu

Us fascina Dalí? Al Museu Dalí teniu l'oportunitat d'endinsar-vos en l'univers de l'artista i repassar la seva trajectòria artística.

El Museu Dalí no necessita presentació. Inaugurat l’any 1974 i construit sobre les restes de l’antic Teatre Municipal de Figueres, és considerat l’última gran obra de Salvador Dalí. De fet, va ser concebut i dissenyat per l’artista amb l’objectiu d’oferir al visitant una autèntica experiència i endinsar-lo en el seu particular i genial univers. Dins, la col·lecció permet copsar la trajectòria artística de Dalí, des de les primeres experiències artístiques més centrades en l’impressionisme i el cubisme, el surrealisme, la mística nuclear i la passió per la ciència, fins arribar a les últimes obres que va pintar. A més, també hi trobem obres d’Antoni Pitxot, El Grego i Duchamp entre d’altres. Dues curiositats: Dalí va ser batejat a l’església del davant i, com sabem, està enterrat en el mateix teatre.

Detalls

Adreça
Pl. de Gala-Salvador Dalí, 5
Figueres
17600
Preu
Individual: 14 €, reduïdes 10 €, grups 9 o 10 € i visita de nit: 15 €. Entrada gratuïta per nens i nenes fins a 8 €, socis dels Amics del Museu Dalí i treballadors dels museus.
Horaris
De gener a febrer: de 10.30 a 18 h. De març a juny: de 9.30 a 18 h De juliol a setembre: de 9 a 20 h. Octubre: de 9.30 a 18 h. De novembre a desembre: de 10.30 a 18 h. Dl tancat menys els mesos de juny a setembre i el 21 i 28 de març, 18 d’abril i 2 i 16 de maig
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà