Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Museu Dalí

Museu Dalí

Art, Centres d'art Alt Empordà
Museu Dalí
© Byelikova Oksana Museu Dalí

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Us fascina Dalí? Al Museu Dalí teniu l'oportunitat d'endinsar-vos en l'univers de l'artista i repassar la seva trajectòria artística.

El Museu Dalí no necessita presentació. Inaugurat l’any 1974 i construit sobre les restes de l’antic Teatre Municipal de Figueres, és considerat l’última gran obra de Salvador Dalí. De fet, va ser concebut i dissenyat per l’artista amb l’objectiu d’oferir al visitant una autèntica experiència i endinsar-lo en el seu particular i genial univers. Dins, la col·lecció permet copsar la trajectòria artística de Dalí, des de les primeres experiències artístiques més centrades en l’impressionisme i el cubisme, el surrealisme, la mística nuclear i la passió per la ciència, fins arribar a les últimes obres que va pintar. A més, també hi trobem obres d’Antoni Pitxot, El Grego i Duchamp entre d’altres. Dues curiositats: Dalí va ser batejat a l’església del davant i, com sabem, està enterrat en el mateix teatre.

Publicat

Detalls

Adreça Pl. de Gala-Salvador Dalí, 5
Figueres
17600
Preu Individual: 14 €, reduïdes 10 €, grups 9 o 10 € i visita de nit: 15 €. Entrada gratuïta per nens i nenes fins a 8 €, socis dels Amics del Museu Dalí i treballadors dels museus.
Contacte
Horaris De gener a febrer: de 10.30 a 18 h. De març a juny: de 9.30 a 18 h De juliol a setembre: de 9 a 20 h. Octubre: de 9.30 a 18 h. De novembre a desembre: de 10.30 a 18 h. Dl tancat menys els mesos de juny a setembre i el 21 i 28 de març, 18 d’abril i 2 i 16 de maig
També t'agradarà