Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Museu d'Art

Museu d'Art

Art, Centres d'art Centre
Museu d'Art de Girona
© Ajuntament de Girona Museu d'Art de Girona

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Si us perd el romànic i el gòtic, feu via cap al Museu d’Art. També podreu contemplar l'art gironí a través dels segles i les èpoques.

Si us perd el romànic i el gòtic, feu via cap al Museu d’Art. El centre, fundat l’any 1976 a l’antic Palau Episcopal de Girona, té la tercera col·lecció d’art d’aquests dos períodes més important de Catalunya. A més, es pot contemplar l’art gironí a través de les èpoques: romànic, gòtic, renaixement, barroc, realisme, modernisme i noucentisme. No en teniu prou? Al Museu d’Art també trobareu sales dedicades a la ceràmica, al vidre, l’art propi de la litúrgia catòlica i exposicions temporals. I, evidentment, no us podeu perdre la ruta pels espais singulars del Palau: el Saló del Tron, la Presó Episcopal, la Capella del Bisbe i el Mirador, que ofereix una de les millors vistes sobre Girona.

Publicat

Detalls

Adreça Pujada de la Catedral, 12
Girona
17004
Preu 4,5 €. Reduïda: 3,5 €. Gratuïta pels menors de 8 anys, aturats, Amics del md’A i l’últim dimarts de cada mes, d’octubre a juny.
Contacte
Horaris De dl. a dv., de 10 a 19 h. Dg. i festius: de 10 a 14 h. Dl. tancat.
També t'agradarà