0 M'encanta
Guarda-ho

Entrepans de vici a Girona

Els bars on podem trobar els millors plaers a dues mans

© vs
bagel

Amagats entre llesques de pa cruixent, hem trobat alguns dels farcits més deliciosos i originals que es preparen als bars i restaurants de Girona. 5 locals de la ciutat on gaudireu d'una experiència gastronòmica sense fer malbé la butxaca. Bon profit! 

Xocolateria L’Antiga

Amb més de cent anys d’antiguitat i una estètica sense pretensions, estiu i hivern, dins i fora, s’hi poden trobar esmorzars i berenars de colles d’avis i àvies, famílies i jovent. I per molts anys! A l'Antiga, a més de fer la millor (o gairebé) xocolata desfeta de Girona, hi podem trobar uns entrepans espectaculars que farien dubtar el vegà més convençut. Nosaltres, en concret, ens quedem amb el de fuet. El pa, de pagès i el fuet, boníssim. Del millor de les comarques gironines. 

Llegir-ne més

La Terra

Potser alguns ni ho sabran o no se’n recordaran, però el llonguet va ser el protagonista dels entrepans de fa uns anys. Malgrat que aquesta peça de pa ovalada i consistent hagi perdut presència a les fleques, a la Terra es resisteixen a donar-lo per perdut i el converteixen en el rei dels seus plats. Hi posen, com marca la tradició, embotit de qualitat, com el fuet de Jafre, o formatge d’ovella de Peralada. Ah! I bona part de les seves famoses hamburgueses també les presenten amb llonguet

Llegir-ne més

La Fàbrica

Al temple dels ciclistes gironins l’entrepà per excel·lència és rodó, com no podia ser d’una altra manera. El bagel està de moda i a la Fàbrica els broden! Si us voleu sentir més healthy, preneu el de salmó fumat amb cogombre i formatge cremós, però si us heu aixecat aviat perquè teniu previst cremar-ho tot sobre la bici, us recomanem el breakfast bagel: de truita, bacó, formatge cheddar i tomàquet. Go, go go!

Llegir-ne més
Advertising

Rocambolesc

És el torn de l’entrepà més diferent de tots. I el més dolç. Designat com a millor pastisser del món en alguna ocasió, Jordi Roca va crear el “Panet” del Rocambolesc el primer hivern que va haver d’afrontar la famosa gelateria gironina. Com que a casa nostra no hi ha una cultura de menjar gelats tot l’any, a en Jordi se li va acudir un joc de contraris. Va pensar en poder menjar un gelat a l'hivern amb les mans calentes, assegurant escalfor a les mans quan s’agafa l’entrepà però amb tota la frescor del gelat a la boca. Per fer-ho possible es segella el gelat fred dins d’un brioix calent amb l’ajuda d’una sandvitxera que es va crear expressament, l'Oximoron Maker. 

Llegir-ne més

Can Serrallonga

Un dels bars mítics de Salt i no només pels seus famosos bistecs de cavall que ofereixen en el menú de migdia. Els entrepans de Can Serrallonga també són un bon motiu per freqüentar més sovint aquest local. En fan de tot tipus d’embotit, de truites, de bacó… però un dels nostres favorits és el de botifarra esparracada. Això i una de les seves canyes ben tirades que serveixen és la dosi d’energia necessària per continuar el dia!

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments