Especial terrasses de Girona

Les més espectaculars, les que triomfaran aquest estiu, les que semblen tretes d'una pel·lícula de Hollywood...

Terrasses
Terrasses

Hi ha alguna cosa millor que seure a l'aire lliure amb els col·legues a prendre un aperitiu, vermut o fer una bona canya? Per això hem recopilat en aquest especial tota la informació necessària per gaudir de les millors terrasses de Girona i la Costa Brava, des de les més boniques fins a les més secretes, les que es troben en les altures i les que semnlen tretes d’una pel·lícula de Hollywood. Que les gaudiu! 

Les terrasses més boniques de Girona
Bars i pubs

Les terrasses més boniques de Girona

Ens encanten les terrasses. És més: sense les terrasses l’estiu no seria el mateix. A Girona i la Costa Brava en tenim de tota mena i per tot arreu però hem triat les més boniques. Espais al·lucinants i amb una màgia especial. A algunes podreu fer una canya i unes patates, en unes altres fer un mos o unes tapes, però totes tenen una cosa en comú: Sentireu unes ganes irremeiables de treure el mòbil i compartir-ho. I, evidentment, de quedar-vos-hi durant hores i hores… 

Terrasses amb vistes a Girona i la Costa Brava
Bars i pubs

Terrasses amb vistes a Girona i la Costa Brava

Ens encanta fer vida a les terrasses però, de tant en tant, és bo refugiar-se a les altures i gaudir d’unes canyes lluny del bullici de la ciutat

11 terrasses que triomfaran aquest estiu
Bars i pubs

11 terrasses que triomfaran aquest estiu

Fa calor, els mosquits ja tornen a aparèixer, la mida dels pantalons i vestits s'escurça peer segons i tornem a ocupar el nostre espai natural: Les terrasses. Petits oasis de calma i tranquil·litat enmig de la ciutat. Hem fet una selecció de les que triomfaran aquest estiu. Per l'ubicació, perquè tenen un encant especial o perquè ja formen part de l'imaginari col·lectiu gironí. 

Terrasses de pel·lícula de Girona i la Costa Brava
Bars i pubs

Terrasses de pel·lícula de Girona i la Costa Brava

A Girona i la Costa Brava tenim terrasses que podrien ser, perfectament, escenari d'una pila de pel·lícules. Terrasses espectaculars que sovint volem mantenir en secret per evitar la massificació. Per la decoració, per les vistes, perquè estan a primera línia de mar o enmig de la muntanya... Gaudiu-les! 

Bars i restaurants amb terrassa a Girona
Restaurants

Bars i restaurants amb terrassa a Girona

Amb ganes d'estar al descobert? Girona ofereix un bon grapat de bones taules on es pot fer un mos, una copa i també entaular-se per fer un dinar o un sopar de primera sense parets pel mig. Atenció al llistat, perquè hi trobareu llocs on la teca està a l'altura d'una terrassa amb encant a dojo.