Terra Remota

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Terra Remota és un celler molt lligat a l'Empordà
La història de Terra Remota és d’aquestes que emocionen: l’avi d’Emma Bournazeau-propietaria del celler amb el seu marit Marc-, va fugir cap a França a l’acabar la Guerra Civil i es va instal·lar a Perpinyà. Terra Remota representa, doncs, la recuperació de la identitat perduda. Un retorn als orígens que va començar l’any 2000, quan Bournazeau adquireix els terrenys i a l’adonar-se que existien alguns vells peus de cep, van decidir dedicar la finca a la viticultura. La relació amb el món del vi, però, no és nova ja que Marc Bournazeau havia liderat dos cellers: el Château Saint-Roch i la Bodega Las Niñas. Una experiència present en la configuració del projecte i, fins i tot, l’estil dels vins de Terra Remota.