Terrasses de Girona arran de cel

Voleu contemplar la ciutat a vista d'ocell amb un gintònic a la mà? Us recomanem algunes de les millors terrasses dels hotels de Girona

Double Tree Hilton

Voleu prendre una bona copa o gaudir d'un bon àpat mentre contempleu les comarques gironines a vista d'ocell? Us proposem quatre opcions que ens encanten: tres hotels que, des de fa temps, obren la terrassa a tothom i ofereixen una bona oferta gastronòmica, de bar i cocteleria i, sovint, música en directe. I una terrassa molt i molt especial... Gaudiu-les! i no oblideu carregar bé el mòbil: el necessitareu! 

1
AC Hotel Palau de Bellavista by Marriott
© AC Palau de Bellavista
1/4

AC Hotel Palau de Bellavista by Marriott

L'Hotel Bellavista està situat a la pujada de les Pedreres i, per tant, ofereix una de les millors panoràmiques de la ciutat. Però anem al que ens ocupa: la terrassa és de més de 800 metres quadrats i, a més de poder sopar al·lucinant amb les vistes (i fent alguna foto per penjar-la a Instagram, no ens enganyem…) també podem gaudir de música en directe. Paga la pena. I molt!

Veure preus Llegir-ne més
Est
2
Room 118
© El Secret de Girona
2/4

Room 118

En un edifici històric, a l’inici de l’avinguda Jaume I -una de les artèries principals de la ciutat- hi trobareu el Rooms, un espai de l’Hotel Ultònia on fer el toc matí, tarda i nit. De colors foscos i butaques de pell, l’interior clàssic, confortable i elegant es presenta com un espai ideal per reunions o trobades de feina formals. Amb un bon assortit de ginebres, també és un lloc ideal per fer un afterwork o la primera copa d’una llarga nit de festa. Ah, a partir del mes de maig, pugeu a la cinquena planta, on hi trobareu El Secret, una cocteleria d’etiqueta que ofereix una de les millors vistes de la ciutat.

Llegir-ne més
Eixample
3
El bar del Santuari Mare de Déu del Mont
3/4

El bar del Santuari Mare de Déu del Mont

Us imagineu fer una birra dalt d'una muntanya contemplant l'Empordà? No esteu somiant. El Santuari de la Mare de Déu del Mont, a més de ser la talaia de Catalunya, compta amb servei de restaurant i hostatgeria. Per si us les voleu donar de culturetes durant l'excursió: El santuari es va construr durant el segle XIV i està, com tots sabem,  al capdamunt d'una escarpada muntanya entre l'Alta Garroxa i l'Empordà. A més, el poeta Mossèn Jacint Verdaguer hi va passar l'estiu de 1884. S'ha de veure. I si és amb una cervesa ben fresca després d'una bona excursió, millor oi?

Llegir-ne més
Alt Empordà
4
DoubleTree Hilton
© DoubleTree Hilton
4/4

DoubleTree Hilton

La terrassa del DoubleTree no només és un dels llocs ideals per contemplar la ciutat, també és l’única terrassa d’hotel oberta al públic gironí que disposa de piscina. Això sí, només us hi podeu banyar si us esteu allotjant al DoubleTree. Si no és el cas, no patiu perquè l’espectacular terrassa sí que està oberta al públic. I el pla és d’allò més idíl·lic: una bona copa, música en directe i unes vistes de Girona per caure d’esquena.

Llegir-ne més
Eixample

Comentaris

0 comments