Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

50 nous caganers de personatges famosos

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

No és Nadal a casa nostra fins que es presenta la nova fornada de caganers, el regal més escatològic per aquestes festes! L’empresa de Torroella de Montgrí caganer.com ha presentat 50 noves figuretes de pessebre amb els personatges més candents de l’actualitat i n’hi ha hagut per tots els gustos.

Els fanàtics de l’independentisme seran els més cofois d’aquest Nadal amb caganers del Major Trapero, dels “Jordis” o del clàssic caganer lluint una bandera amb lemes com “els carrers seran sempre nostres” o “llibertat presos polítics”.

En l’àmbit polític han rebut tant els nacionals com la diputada Anna Gabriel com els internacionals Kim Jong-un o Nicolás Maduro; en esports, els barcelonistes poden fer festa grossa amb Sergi Roberto o Arda Turan; pels més frikis destaquen Chewbacca, el Sr. Spock, l’Arale o el Petit Príncep i en l’àmbit social, no hi ha millors caganers que els dels germans Roca i Ferran Adrià.

Després de 25 anys marcant tendència, aquesta empresa de Torroella de Montgrí s’ha convertit en un baròmetre de l’actualitat amb la tria dels personatges més destacats de l’any per concedir-los l’honor de convertir-los en caganers. Una figura tradicional que ha esdevingut el souvenir ideal per molts estrangers i que els fans del personatge han convertit en peces de col·lecció.

Últimes notícies

    Publicitat