Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 escapades per menys de 167 euros

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

6 destinacions fora de la nostra ciutat per anar-hi el cap de setmana del 28 a l'1 de gener, i sense gastar-vos molts calers. Concretament, vols que com a màxim us costaran 167 euros, a països com Holanda, Bèlgica o Itàlia. Què dieu, us animeu?

AMSTERDAM - 150 euros

La capital holandesa ho té tot per passar un cap d'any espectacular: cultura, cinema, música, clubs de ball que no tanquen mai (el De School obre 48 hores!) i a més, podreu passar la ressaca fent una mica d'esport ja que a Amsterdam el més recomanable és moure's en bici.

BRUSSEL·LES - 129 euros

Visitar la Grand Place, fer una birra a la imponent cerveseria Delirium, saludar el Manneken Pis... Brussel·les, al igual que passa amb Amsterdam, és una ciutat perfecte per passar cap d'any.

LONDRES - 99 euros

Què dir de Londres que no sapigueu? Una ciutat espectacular en tots els sentits, amb musicals únics, festes al carrer, multiculturalisme, museus excepcionals... i una oferta festival per cap d'any de primer nivell. I ara, els vols són molt i molt barats!

PARIS - 115 euros

La ciutat de l'amor és sempre una bona opció, tan si esteu enamorats com si no. A Paris trobareu la millor gastronomia del món, una ciutat màgica i preciosa i si per cap d'any neva, imagineu com d'especial pot ser passar els darrers dies de l'any allà.

NÀPOLS - 167 euros

Viatjar a ciutats italianes com Milà o Roma també surt bé de preu, però què tal si sortim del circuit comú de ciutats italianes i visitem a capital de la Campània? Hi trobareu una ciutat marítima preciosa, gent encantadora... i les millors pizzes del món!

Últimes notícies

    Publicitat