Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

624 anys de la Fira de Sant Andreu

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Poques fires hi ha a Catalunya que puguin presumir de comptar amb 624 anys d’història com la Fira Agrícola, Ramadera i Comercial de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, així que ja us podeu imaginar que la visita val la pena.

Entre aquest dissabte i diumenge desenes d’activitats per tota la família ompliran el recinte firal del Teatre Auditori Espai Ter i el seu entorn amb els animals com a protagonistes indiscutibles. La Festa dels Cavalls és la gran atracció de Sant Andreu amb reputats domadors i artistes del món eqüestre fent espectacles que us deixaran amb la boca oberta de modalitats com el volteig cossac, la doma clàssica, la posta húngara o l’exhibició de carrusel.

L’altre gran reclam de Sant Andreu és el mític campionat de gossos d’atura, on hi participen les primeres espases mundials d’aquest esport amb el popular pastor Jordi Muixach com a organitzador i gran campió (recordeu el famosíssim “Jau Coloma!”?).

A més a més, hi haurà un espai de granja per poder interactuar amb els animals (tocar-los i abraçar-los!) i tot d’activitats curioses com la transhumància popular, l’esquilada d’ovelles, el campionat de coloms o les passejades amb poni.

És una fira d’aquestes que no te les acabes perquè compta també amb maquinària agrícola, exposició comercial i activitats infantils, així que reserveu-vos una estona llarga per visitar-la.

Últimes notícies

    Publicitat