Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest Nadal, l'aventura comença al museu!

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Voleu ser superherois? Aquest Nadal, l’aventura comença al museu. Del 9 de desembre al 7 de gener tindrà lloc la tercera edició de Nadal al Museu i les nenes i els nens que visitin algun dels 26 museus de la Xarxa de Museus de Girona es convertiran superherois.

Els museus, de temàtiques variades com la història, l’arqueologia, el cinema o el joc, oferiran una àmplia oferta d’activitats familiars programades en motiu de les vacances de Nadal: tallers infantils, casals de Nadal, pessebres, audicions de música... Alguns exemples: La mainada podrà preparar decoració nadalenca, gaudir de recitals de contes, fabricar les seves pròpies joguines, fer fanalets o cuinar plats típics de Nadal.

A més, oferiran una activitat conjunta als seus visitants: un repte on els més petits hauran de cercar les 4 estrelles del Nadal que s'han perdut a les instal·lacions dels museus. Per a fer-ho, disposaran d'un antifaç on les famílies trobaran un codi secret.

Aquest codi l’haureu d’introduir al web i podreu participar en el sorteig d'una tauleta digital i passis familiars anuals per a visitar tots els museus de la Xarxa durant un any. 

Podeu consultar els museus que formen part de la Xarxa de Museus aquí.

Últimes notícies

    Publicitat