Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba el Tapa't 2017: Un menú de tapes i birres

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Arriba la 3a edició del Tapa't Girona, la iniciativa gastronòmica de tardor que convida a degustar una selecció de menús de tapes a diferents bars i restaurants de Girona i Salt, acompanyats d’Estrella Damm. La iniciativa tindrà lloc fins el 26 de novembre.

Cua de bou estofada amb vi negre, crema de carbassa amb castanyes, crep cruixent farcida d’arròs negre amb allioli o llom de bacallà estofat amb mongetes blanques i rossinyols. Aquestes són algunes de les tapes que es podran degustar a la 3a edició del Tapa’t.

En aquest tercer Tapa’t Girona hi participen els següents establiments: 8de7, Bubbles Gastrobar, Cafè Llibreria Context, Casal El Forn, Cross I, Cross II, Cua de Gall, Dúplex Restaurant, El Caliu, El Pati de Girona, El Picot, Els Jardins de la Mercè, Fènix Tapes, Jim’s La Taparia Devesa, La Gioia Restaurant, La Taverna de l’Abat, Mien, Mimi, Nibble, Restaurant el 9Burg, Restaurant El Museu del Vi, Restaurant Meliá Girona, Restaurant Sargantana, Restaurant Sentits, Restaurant Vilanova, Restaurant Vinil, Terral Restaurant i +Cub. Són un total de 28 restaurants, quatre més que l’anterior edició.

Cada establiment ofereix un menú format per diverses tapes creatives i innovadores acompanyades de dues cerveses Estrella Damm de 33cl i postres. Els preus dels menús oscil·len entre els 16 i els 30 euros.

Últimes notícies

    Publicitat