Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Arriba una nova edició del Christmas Market
Notícies / Tendències

Arriba una nova edició del Christmas Market

Mercat de Nadal
© Ditty_about_summer Mercat de Nadal

Un entorn màgic, tres dies i una pila d'expositors. Després de l'èxit de l'Spring Market, arriba el Christmas Market. Un mercat 'chic' que farà les delícies dels fanàtics del Nadal, d'aquells que a principis de desembre ja desitgen teletransportar-se al Regne Unit.

Al Christmas Market gironí, que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de desembre al König de la Font de l'Abat, hi podrem trobar, entre d'altres coses, antiguitats franceses, coses handmade, complements nadalencs, flors, productes gurmet de les comarques gironines i, fins i tot, articles per als més petits.  Un mercat que és molt més que un mercat convencional. Entrada lliure.

El Christmas Market del 2017 comptarà amb paradetes del Taller de Laura Bartra, Roosik & Co, Be los Angeles, Made with Love, 5 de 6 complements, Cuplé, Begood, Scarlatta Complements, Chic and Paper, Flor a punt, Massegur, La Bu, La Folie Espelmes, El crep de mi vida, Oyster & Fruit bar i molt més!

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments