Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Black Friday, l'alegria de comprar sense control

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Aneu preparant les carteres, que s’acosta el Black Friday. Un dia negre en què cauen els preus però de ben segur que el que també cau és el saldo del vostre compte corrent.

No és cap secret que som una societat consumista i que la globalització se’ns està cruspint a tots, però amb aquest afany de copiar tot allò que vingui de l’altre costat de la bassa fa uns anys que el Black Friday és sinònim de bogeria col·lectiva; tot l’histerisme de la campanya de Nadal i de les rebaixes concentrat en escasses 24 hores. I és que com una manada de nyus, comprem en base a un descompte cridaner i ni ens fixem en el preu dels articles perquè “ei, és una ganga!”.

No es pot dir que tot sigui dolent. De fet, el divendres negre treu el millor i el pitjor de cada persona. D’una banda, bravo pels pares, avis, tiets i parelles previsors que com a gent organitzada que són, tenen clissats tots els regals que faran per Nadal i aprofiten el dia D per comprar-los a bon preu. De l’altra, tremolo amb la gent que gasta perquè toca, perquè “s’ha d’aprofitar”. No se’ls ha acudit que més barat encara és no comprar allò que no sabien que necessitaven?

Desgraciadament, que crec que sóc d’aquest darrer grup...

Últimes notícies

    Publicitat