Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Calonge dedica el cap de setmana al vi de pagès

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Si sou amants del vi i àvids descobridors de nous sabors, aquest cap de setmana us n’heu d’anar cap a l’Empordà. Després d’haver encetat les botes de vi nou d’aquest any, els masos de Calonge fan pinya aquest cap de setmana per celebrar el Cap de setmana del vi de pagès, on tindreu una oportunitat per connectar amb la terra i amb aquest vi que s’elabora seguint els mateixos mètodes que feien servir els remencers fa 200 anys.

Si us atanseu a tastar-lo notareu que és un vi viu i totalment natural, d’aquests que canvien amb el pas del temps i que expliquen al paladar la terra d’on provenen. Tindreu la oportunitat de beure’n dins del programa d’activitats del cap de setmana, que a banda de tastos inclou una xerrada sobre formatges, una excursió a la Vall dels Molins i el seus pous de glaç per conèixer la zona etnològica o una cata acompanyada de música i poesia al bell mig dels cellers.

Aprofiteu la visita per tastar, conèixer i emportar-vos a casa els vins que més us hagin agradat, que els venen a granel als mateixos cellers!

Últimes notícies

    Publicitat