Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinc països que has de visitar abans de morir

Escrit per
Neus Molina
Publicitat

Àvids exploradors, de vida només en tenim una així que més val farcir-la d'experiències! i tothom sap que per experimentar, conèixer i provar, res com viatjar! Aquests cinc països són els #must dels viatgers. Abans de morir agafeu l'avió, el vaixell, el tren o la bici i...

Brasil: el primer de la llista i no és perquè sí, qui hi va hi torna un i mil cops. No sabem si és per la cachaça, per la suor o la música de Gilberto Gil i la Maria Gadú. Potser per aquella dolça manera de parlar, per la llibertat i l'alegria al voltant del cos, del tacte de la pell.

Itàlia: sobren les raons. Pasolini, una vespa, Audrey Hepburn, història, passat, present, bellesa. Pasta, pizza i caràcter, l'autèntic caràcter llatí on amb una frase enamoren. Des de Venècia i els seus canals a Sicília i la tarantel·la: a Itàlia hi cap tot.

Marroc: els marroquins, els altres mediterranis són una societat propera i desconeguda alhora, per això la sensació d'entrar a un zocco i olorar les espècies, menjar un cuscus i conversar veient com cau l'aigua a Chauen són sensacions inexplicables.

Estats Units: la mare dels ous, el país dels contrasts i les contradiccions, no només paisatgístiques si no també ideològiques. Des de l'urbanita Nova York a l'acollidora San Francisco, als deserts de Texas i el Grans Llacs . Estats Units és el bressol de genis i pensadors com Martin Luther King o de persones non-grates com Donald Trump. La polèmica està servida i les french fries i el cafè aigualit també.

Japó: els inventors del Sushi, el menjar hipster per excel·lència tenen bastant més que oferir al viatger que el peix cru. Des de karaokes surrealistes a tecnologia punta a prova de dummies, el país nipó marca l'avantguarda del que vindrà a occident sense fer soroll.

Últimes notícies

    Publicitat