Notícies

Cinc països que has de visitar abans de morir

Escrit per
Neus Molina
Publicitat

Àvids exploradors, de vida només en tenim una així que més val farcir-la d'experiències! i tothom sap que per experimentar, conèixer i provar, res com viatjar! Aquests cinc països són els #must dels viatgers. Abans de morir agafeu l'avió, el vaixell, el tren o la bici i...

Brasil: el primer de la llista i no és perquè sí, qui hi va hi torna un i mil cops. No sabem si és per la cachaça, per la suor o la música de Gilberto Gil i la Maria Gadú. Potser per aquella dolça manera de parlar, per la llibertat i l'alegria al voltant del cos, del tacte de la pell.

Itàlia: sobren les raons. Pasolini, una vespa, Audrey Hepburn, història, passat, present, bellesa. Pasta, pizza i caràcter, l'autèntic caràcter llatí on amb una frase enamoren. Des de Venècia i els seus canals a Sicília i la tarantel·la: a Itàlia hi cap tot.

Marroc: els marroquins, els altres mediterranis són una societat propera i desconeguda alhora, per això la sensació d'entrar a un zocco i olorar les espècies, menjar un cuscus i conversar veient com cau l'aigua a Chauen són sensacions inexplicables.

Estats Units: la mare dels ous, el país dels contrasts i les contradiccions, no només paisatgístiques si no també ideològiques. Des de l'urbanita Nova York a l'acollidora San Francisco, als deserts de Texas i el Grans Llacs . Estats Units és el bressol de genis i pensadors com Martin Luther King o de persones non-grates com Donald Trump. La polèmica està servida i les french fries i el cafè aigualit també.

Japó: els inventors del Sushi, el menjar hipster per excel·lència tenen bastant més que oferir al viatger que el peix cru. Des de karaokes surrealistes a tecnologia punta a prova de dummies, el país nipó marca l'avantguarda del que vindrà a occident sense fer soroll.

Últimes notícies

    Publicitat