Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cola Cao o Nesquik?

Escrit per
Neus Molina
Publicitat

Seguim amb les grans dicotomies del primer món. Dels creadors de la truita amb ceba o sense i de Nocilla vs Nutella arriba Colacao o Nesquik. A mi ja em perdonaran però jo sóc de Colacao i sense fissures, així que aquí van les raons en defensa del millor invent per "xocolatejar la llet":

1) Procedència: El Colacao és un invent català nascut l'any 1946 de la mà de l'empresa catalana Idilia Food, en canvi el Nesquik és 100% yankee com Michael Jordan o els hot dogs.


2) Naming: com s'escriu (i com es pronuncia) Nesquik? Impossible de saber-ho. Colacao, més clar l'aigua.


3) Jingle (Cançó): tot i que avui en dia la cançó seria titllada de xenòfoba i colonialista (que ho és, i molt) tots els nens i les nenes dels 80 ens sabem allò de "Yo soy aquel negrito del Africa tropical..."


4) Gadgets: La batiacao, la Maracao i l'estrella: la Cocktail Cao... qui no va jugar a fer un Tequila Sunrise versió xocolatea la llet amb ella?


5) Mascota: El Colacao no té mascota, s'adapta als temps. Que ara toca Minions doncs caixa amb Minions, Cars? Doncs cars. En canvi el conill de Nesquik... que hi fa allà?


6) Adaptació: Per grans i petits, per estiu i hivern, amb fibra o sense? El Colacao està sempre present per tots i a tota hora. Que tarda més a dissoldre's que el Nesquik em direu? I què? Els grumolls del Colacao haurien de ser patrimoni de la Humanitat. I si no a remenar!

Últimes notícies

    Publicitat