Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor pa del món el fan a Torroella de Montgrí

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

El millor pa del món el fan a Torroella de Montgrí, en una fleca centenària d'aquelles que quan hi passes per davant l'olor de pa acabat de fer t'estira inevitablement cap a l'interior. A Can Francès, de productes en tenen per donar i per vendre, però el més emblemàtic és sens dubte la preciosa Coca del Montgrí. I sí, us dic preciosa perquè bellesa i pa no són conceptes que vagin sovint de la mà però aquesta coca grossa, rodona i amb línies circulars que en delimiten polidament les porcions formant un espiral es mereix la categoria de petita obra d'art.

Aquest pa és tot un miracle, no només pel seu gust i textura (cruixent per fora, tou per dins i gruixut com si d'un pastisset es tractés) sinó perquè té el poder de reunir tota la família a taula. Com ho sentiu. Està dissenyat de tal manera que les porcions que el formen es tallen directament amb les mans i és ideal per compartir en una taula gran i ben avinguda.

És imprescindible que si voleu Coca del Montgrí visiteu Can Francès, no només perquè són els creadors d'aquest pa (beneïts siguin!) sinó perquè són els únics que en tenen la recepta original.

Últimes notícies

    Publicitat