Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Pavelló de Fontajau es transforma en un circ amb aigua

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Ja ha arribat el fred. Abrics de llana, bufanda, xocolata desfeta i… el Gran Circ de Nadal de Girona. Aquest proper desembre arriba per quarta vegada amb un espectacle totalment nou concebut exclusivament per a la ciutat.

Agafeu l’agenda: Del 26 al 31 de desembre, el Pavelló d’Esports de Fontajau es transformarà en un gran circ estable capaç d’acollir una de les produccions circenses més sorprenents dels darrers temps: al damunt d’una pista aquàtica gegant que contindrà 120.000 litres d’aigua evolucionaran fins a 26 artistes arribats de 8 països en un esclat de color i màgia. La presència escènica de l’aigua es tradueix al llarg de l’espectacle en fonts sincronitzades i pluja artificial.

Però a banda dels recursos escènics sorprenents que aportarà l’aigua, també podrem gaudir d’una pila de grans figures del món del circ internacional de primera divisió com per exemple la parella de pallassos russos Anton i Victor Franke, el duo Medel d’acròbates mexicans o la Troupe de funàmbuls a gran alçada Peshkov. Sense oblidar les sis ballarines del cos de ballet del Gran Circ de Nadal que interactuen amb els dolls d’aigua que apareixen al ritme de la música per acabar en un sumptuós d’esclat de colors i raigs.

Horaris:


Dimarts, 26 de desembre 11h i 18.30h
Dimecres, 27 de desembre 18.30h
Dijous, 28 de desembre 18.30h
Divendres, 29 de desembre 16.30h i 19.30h
Dissabte, 30 de desembre 11.30h, 16.30h i 19.30h
Diumenge, 31 de desembre 11.30h

Últimes notícies

    Publicitat