Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El secret més ben guardat de la Vall del Llémena

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Enmig de la Vall del Llémena, concretament a Sant Martí i al peu de la cinglera de Sant Roc, hi trobem un dels secrets més ben guardats de la zona: La Balda. Una petita formatgeria artesana creada per en Pablo García l’any 2012. Actualment elaboren dos formatges amb llet crua i ecològica de vaca procedent d’explotacions properes, concretament de la Can Frigola, a la Garrotxa i can Garriga al Ripollés.

La joia de la corona, però, és el Fermió. Un formatge d’aspecte rústic que recorda el Saint Marcellin francès. Pasta tova, gust intens i textura cremosa. És ideal per farcir tartaletes però resulta absolutament irresistible acompanyat d’una bona torrada.

No ens creieu? L’any 2015, després de recollir el premi Príncep d’Astúries, Francis Ford Coppola va anar a sopar a El Passadís d’en Pep on va tastar un bon fermió. Devia ser una oferta que no va poder rebutjar...

Últimes notícies

    Publicitat