Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El setembre és el millor mes per visitar la Costa Brava

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

El setembre és el nou agost. Com ho sentiu. S’ha acabat això d’anar tots de vacances alhora fent cua com un ramat d’ovelles per aprofitar l’estiu perquè sóc de la filosofia que l’estiu és una actitud i no s’acaba fins que el fred se t’estampa als morros. Així que no patiu si us han donat vacances al setembre perquè és el millor que us podia passar.

Voleu sentir-vos els reis de l’univers? Aneu a la platja el mes de setembre. Tant fum si hi aneu a primera hora o us doneu el caprici de llevar-vos escandalosament tard perquè seguireu tenint tota la platja pràcticament per vosaltres. A més a més, és quan l’aigua està més calenta!

Quan estigueu arrugats de tanta banyota, podreu anar tranquil·lament a regalar-vos un bon menjar sense estressar-vos perquè tots els restaurants encara estan oberts però ja no fa falta reservar taula. Llarga vida a la improvisació! 

Si encara esteu convençuts, un apunt econòmic (que som catalans i hem de fer honor als tòpics). El setembre ja no és temporada alta, així que l’allotjament a la Costa Brava és més barat que durant el juliol i l’agost. 

Uniu-vos al Club dels qui fem vacances al setembre i podreu gaudir de la tranquil·litat de la Costa Brava i de la reconfortant sensació de fer vacances quan la resta del món s’arrossega amb una forta depressió postvacacional.

Últimes notícies

    Publicitat