Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El White Summer 2017, més gastronòmic que mai

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

La cuina KM0 de l’Empordà, xiringuitos i food trucks gourmet, seran els protagonistes de la sisena edició del White Summer, que arrencarà el proper 5 d’agost.

Foodies, agafeu-vos fort: aquest any hi haurà un nou espai, el White Summer Tast. Un nou concepte de degustació que oferirà productes enogastronòmics d’alta qualitat i tindrà els vins empordanesos i gironins com a principals protagonistes –comptant amb la participació d’una quinzena de celler. També inclourà un espai de workshops conduïts pel xef Oriol Blanes.

A més, és clar, d’una trentena de food trucks, com La Catusa amb les seves excel·lents mandonguilles, Bye bye blat amb les seves especialitats sense gluten aptes per a celíacs, Martina Sweet Cake –la primera pastisseria mòbil especialitzada en cupcakes i pastissos– i Lady Buti amb les millor botifarres.

Tampoc faltaran una vintenta de xiringuitos, càterings  i restaurants d’autor. A taula s’hi podran assaborir una llarga llista de plats com arrossos, el millor carpaccio de gambes de la mà de Gambes de Palamós, delicioses sardines dels Pescadors de Pals, la tradicional caldereta de llamàntol menorquina de Talaïot... i molt més. Bon profit!

Últimes notícies

    Publicitat