Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els sucs naturals de la vostra vida, al Luxe Cafè

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Segur que les vostres mares us han dit tota la vida que mengeu fruita perquè és sana i porta vitamines. Doncs bé, a partir d’ara no serà una imposició maternal sinó una autèntica necessitat perquè hi ha un abans i un després de tastar el sucs de fruita natural del Luxe Cafè de Palamós.

N’hi ha de pastanaga, de poma, de pera, de pinya i de qualsevol cosa que es pugui posar en una macedònia que us passi pel cap. Preparen els sucs a l’instant i amb fruita natural (fora els congelats!) perquè puguis gaudir d’aquest saludable plaer en la seva màxima expressió. Per si aquesta seductora beguda encara no t’hagués posat el llaç, t’acabaran d’enamorar amb els seus smoothies de fruites i verdures que tenen una pila de propietats que et convertiran en una persona més sana o els seus frappés de te o cafè que són una experiència religiosa.

Al Luxe Cafè són gent creativa i amb estil, així que us serviran els sucs i els smoothies en unes originals gerres molt instagramejables i, si teniu sort, us remataran la beguda amb un barret de nata que us arreglarà el dia. 

Si sou gent que aneu amb un coet al cul, no passa res! Fan també servei take away, així que us podeu emportar el vostre suc meravellós allà on us porti el vent.

Últimes notícies

    Publicitat