Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els viatges preferits dels Xennials

Escrit per
Neus Molina
Publicitat

No tenim tanta traça amb l’Snaptchat, podem dir números de telèfon de memòria, vam entregar treballs manuscrits, recordem la sensació de despenjar un telèfon amb l’incognita de qui hi havia a l’altre costat. No teníem mòbil, quan es quedava es quedava, no s’enviava un whatssap per dir que arribaves tard. Les fotos es revelaven i es penjaven al suro de l’habitació, no a Instagram. Viatjar era desparèixer i trucar cada tres dies a casa dels teus pares per dir “tot bé”.

Aquests són els destins preferits dels nascuts entre el 1977 i el 1983, entre el final de la Generació X i els Milenials. Els últims seran els primers.

Cuba: al suro amb les fotos hi teniem el Che. Ens vam enamorar mirant Habana Blues. Cuba al nostre imaginari era Compay Segundo i un altre món es possible. Encara hi anem i no entrem a la Bodeguita del Medio, ens perdem pels carrers de l’Havana i acabem a Trinidad cercant les restes de la revolució.

Berlín: Berlín es sempre una bona idea, ho era abans de ser el paradís hipster, i ho segueix sent. Culte, màgica, ociosa i relaxada. La ciutat que no dorm, la ciutat sense complexes partida per la meitat.

Califòrnia: Ens encanta. Lliure,  amable, respectuosa, atractiva, calurosa. Ens encanta recollir el llegat de BayWatch i Mamas and the Papas per recórrer els seus carrers, les seves platges i les seves festes. California Dreams.

India: Segueix sent el país on descansar, on trobar-se a un mateix, on fer fotos (amb càmara analògica) als colors de les teles i les espècies. El lloc on agafar consciència i on connectar amb l’univers.

París: París era una festa, ho és. Els “rayuelistas” recorrerem Paris buscant la Maga, farem un cafè al barri llatí, comprarem llibres de vell i pensarem que si passegem pel Sena potser apareix Horacio amb un clochard i ens diu “Andábamos sin buscarnos, pero sabiendo que andábamos para encontrarnos".

Últimes notícies

    Publicitat